Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Twente is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord
Porsche Centrum Twente
Car Configurator
Contact

Porsche Centrum Twente

Vonderweg 33

7468 DC Enter

T: 0547 384 911

info@porschecentrumtwente.nl

Openingstijden

Maandag - vrijdag 09:00u - 18:00u
Zaterdag 10:00u - 17:00u (Showroom)
Zondag Gesloten

 

Modellen

Autowasser (fulltime, 38 uur)

Autowasser (fulltime, 38 uur)

In verband met toenemende werkzaamheden zijn wij op zoek naar een Autowasser (fulltime, 38 uur).

Iemand met gevoel en passie voor exclusieve auto’s. Die er een sport van maakt om een Porsche er weer als nieuw uit te laten zien. 

Je kent je verantwoordelijkheid, je bent correct en een spontane verschijning richting onze klanten en flexibel qua werktijden. Daarnaast heb je werkervaring in een soortgelijke functie. Samen met jouw Porsche Centrum Twente collega’s vorm je het visitekaartje van ons bedrijf. Als team streven we naar de best mogelijke service voor onze klanten.

De lat ligt hoog, maar daar krijg je ook heel veel moois voor terug. De hele dag samen met de leukste en gepassioneerde collega’s tussen de mooiste Porsches, leuke contacten met onze klanten en goede arbeidsvoorwaarden.

Kortom de mooiste baan van de wereld voor de echte liefhebber.

Begint jouw hart al sneller te kloppen? Reageer dan snel en stuur je CV met sollicitatiebrief naar Rob Hilgerink, info@porschecentrumtwente.nl.

*Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.