Nieuws

De nieuwe Porsche 911: sterker, sneller, digitaler

- De nieuwe, achtste generatie van de Porsche 911 viert zijn wereldpremière op de vooravond van de LA Auto Show. Ook deze nieuwe 911 blijft de standaard op het gebied van exclusieve sportiviteit. Hij is tijdloos en tegelijkertijd modern, dankzij het bekende Porsche design-DNA, een meer masculien uiterlijk en een interieur met een 10,9 inch touchscreen. Intelligente onderstel- en chassiselementen en innovatieve rijassistentiesystemen combineren de compromisloze dynamiek van een achterwielaangedreven sportwagen met de vereisten van de nieuwe, digitale wereld.

Porsche-studiemodel Mission E Cross Turismo in productie

- Porsche neemt het Mission E Cross Turismo studiemodel in productie. De raad van toezicht van Porsche AG heeft op 18 oktober groen licht gegeven om dit model als tweede elektrische sportwagen naast de Taycan te gaan produceren. Voor de productie van de auto, die als concept car op de autosalon van Genève 2018 werd geïntroduceerd, breidt de sportwagenfabrikant het aantal arbeidsplaatsen op het hoofdkantoor in Stuttgart-Zuffenhausen uit met driehonderd extra werknemers.

Nieuwe GTS-modellen topatleten binnen de Panamera-reeks

- Porsche heeft twee nieuwe, extra sportieve modellen toegevoegd aan zijn Panamera-reeks. De Panamera GTS en Panamera GTS Sport Turismo onderscheiden zich door hun krachtige 4,0-liter V8 bi-turbomotor (338 kW/460 pk), dynamische onderstel met driekamer-luchtvering en unieke designelementen en uitrusting. Standaard is bijvoorbeeld het SportDesign Pakket met zwarte exterieurdetails en veel alcantara in het interieur. Bovendien levert Porsche nu voor het eerst een Head-Up Display op de Panamera.

Besmet met het Porsche virus - Marjolein over Porsche

- MEET THE TEAM - “Goedemiddag, Porsche Centrum Twente, met Marjolein.” Voor veel klanten is dit al ruim 4 jaar een vertrouwd geluid wanneer ze doordeweeks bellen. Marjolein Peterman heeft helder voor ogen wat ze belangrijk vindt in het contact met klanten. Marjolein: “Dat zijn twee dingen, het persoonlijke aspect en een hoog servicelevel. Alles draait om kwaliteit en service bij Porsche Centrum Twente en daar draag ik graag aan bij.”

Porsche 911 Speedster gaat in productie

- Van concept car ter ere van zeventig jaar Porsche naar uiterst gelimiteerd seriemodel: de 911 Speedster gaat begin 2019 in productie. Er worden niet meer dan 1.948 exemplaren gebouwd, wat herinnert aan de Porsche 356 ‘Nr. 1’ Roadster, die op 8 juni 1948 werd geregistreerd. Op de autoshow van Parijs onthult Porsche een tweede versie van het Speedster-studiemodel. Met zijn rode lakkleur verwijst hij naar de 911 Speedster van de G-serie (vanaf 1988).

Precisie van werkplaats tot oprit; Porsche Chauffeur Gerwin

- Ondanks de snelheidsduivels op de oplegger tuft Gerwin Tenhagen met zijn vrachtauto door Nederland. Onze chauffeur realiseert de haal- en brengservice voor Porsches die terugkomen van onderhoud bij Porsche Centrum Twente. In het weekend wordt dat goed gemaakt als hij achter het stuur stapt van zijn eigen Porsche Boxster. Gerwin: “Vorig jaar maart heb ik een Boxster gekocht, uiteraard bij Twente. Dus in het weekend trap ik hem zelf aan.”