Nieuws

70 Jaar Porsche bij de 7e Historic Grand Prix Zandvoort.

- Porsche speelt ook dit jaar weer een hoofdrol bij de Historic Grand Prix Zandvoort. Bij de 7e editie, die plaatsvindt van 31 augustus tot en met 2 september, staat Porsche uitgebreid stil bij het 70-jarige bestaan van het merk. In het Porsche Classic Dorp in de vernieuwde paddock is de stemming feestelijk en Porsche brengt een bijzondere line-up van historische racers aan de start. Kortom: een niet te missen evenement voor alle Porsche liefhebbers.

Van proefrit tot aflevering; Steef over service & advies

- MEET THE TEAM – Van je hobby je werk maken, dat heeft Steef Koop gedaan. ’s Avonds beantwoordt hij vaak nog wat appjes: Wel of geen spoiler? Zwarte of bruine bekleding? “Dat klanten mij zo betrekken bij het uitkiezen van hun auto, dat vind ik het leukste. Je bent eigenlijk een sparringpartner,” aldus Steef. Tijdens zijn opleiding HBO Bouwkunde zei hij al; ‘Bouwkunde is mijn werk en auto’s zijn mijn hobby.’ Niet gek dus dat hij begon met auto’s wassen op zaterdag en al snel de overstap maakte naar de showroom.

Porsche Centrum Twente partner van racetalent Larry ten Voorde

- In 2017 behaalde Larry ten Voorde (21) de rookie-titel in de Duitse Porsche Carrera Cup en legde zo de basis voor groter succes. Nu rijdt hij in de Carrera Cup Germany 2018. Porsche Centrum Twente sponsort de jonge coureur uit Usselo. Larry ten Voorde: “Michel en ik delen dezelfde passie voor autosport.” Michel Arfman voegt toe: “Motorsport is teamsport, daar geloven wij in de werkplaats ook in. Larry is jong, ambitieus en wil vooruit. We gaan proberen dit jaar twee races van hem te bezoeken met klanten.”

Nieuwe Cayenne nu ook beschikbaar als plug-in hybride

- Leusden, 2 mei 2018 - Porsche breidt het aantal hybridemodellen verder uit. De nieuwe Cayenne E-Hybrid combineert een 3,0-liter V6-benzinemotor (250 kW/340 pk) met een elektromotor (100 kW/136 pk) en komt tot een totaal vermogen van 340 kW (462 pk). Zijn maximumkoppel van 700 Nm is al beschikbaar bij een toerental dat iets boven stationair ligt. De nieuwe plug-in hybride SUV accelereert in 5,0 seconden van stilstand naar 100 km/u en haalt een topsnelheid van 253 km/u.