Nieuws & Evenementen

Porsche Museum toont voor het allereerst zijn oudste 911

- Het Porsche Museum in Stuttgart heeft drie jaar gewerkt aan de restauratie van zijn oudste 911. De klassieke sportwagen is van 14 december 2017 tot en met 8 april 2018 het middelpunt van de tentoonstelling ‘911 (901 No. 57) – A legend takes off’. Toen de rode coupé in oktober 1964 als een van de allereerste productie-exemplaren werd gebouwd, ging de 911 nog door het leven als 901. Het Porsche Museum vond de zeldzame auto bijna vijftig jaar later en voegde hem toe aan zijn collectie.

[VIDEO] Ongefilterde passie

- Toen de Porsche 911 T in 1968 werd geïntroduceerd, herdefinieerde die auto het concept van sportieve eenvoud. Nu, jaren later, is deze auto geëvolueerd tot de 911 Carrera T. Hoewel het niet langer de instapmogelijkheid is die het ooit was, blijft de nieuwe T gefocust op de puurheid van de 911 ervaring: wat niet nodig is, zit er niet op. Hij is licht, gefocust en het tastbare bewijs dat sommige mensen nog steeds geven om hoe autorijden ons doet voelen. We nemen een kijkje achter de schermen bij de vintage Porsche specialisten CPR Classic in SoCal, rijden met de originele T en nemen de nieuwe mee op een trip door de Zwitserse Alpen.

Introductie Cayenne

- Vrijdag 1 december hebben we op feestelijke wijze de introductie van de nieuwe Cayenne gevierd. Gezien alle grensverleggende technologieën in de nieuwe Cayenne is dit in het bijzonder een speciaal moment voor Porsche. Reden genoeg om groots uit te pakken! Gelukkig waren de genodigden net zo enthousiast over de introductie als wij. Wij zijn zeer verheugd over het succes van de avond en hebben met volle teugen genoten van de feestelijke introductie van een zeer bijzondere Porsche.