Grensverleggend

- Zoals eerder aangekondigd komt Porsche Centrum Twente naar Deventer. Woensdag 11 september jongstleden (911) is er officieel getekend met Gemeente Deventer voor de nieuwbouw van Porsche Centrum Twente op het A1 Bedrijvenpark Deventer.

Met deze nieuwe aanwinst voor het A1 Bedrijvenpark komt Gemeente Deventer weer een stap dichterbij haar doelstelling om een van de meest duurzame bedrijvenparken van Nederland te worden.

Voor Porsche Centrum Twente geldt dat zij op deze fraaie zichtlocatie gaat investeren in een van de meest duurzame autobedrijven van Nederland. Porsche beleving pur sang. Voorzien van een ultramoderne werkplaats, inclusief high-end 800V-laadstations. Michel Arfman, directeur Porsche Centrum Twente: “Klaar voor de toekomst, met meer ruimte voor het verbreden van onze passie en het verlenen van onze grensoverschrijdende Twentse service.”

In aanloop naar dit hoogtepunt investeren wij als Porsche Centrum Twente al sterk in Porsches met een alternatieve krachtbron. Het huidige en toekomstige aanbod van Porsche sluit hierbij naadloos aan. Op dit moment met de populaire Hybrid modellen van de Cayenne en Panamera. Vanaf januari 2020 komt daar de volledig elektrische Porsche Taycan bij, welke overigens vanaf nu al te configureren en bestellen is.

De Taycan is met zijn innovatieve totaalconcept voorbereid op de toekomst en wordt gekenmerkt door de eigenschappen die bepalend zijn voor élke Porsche: pure emotie en maximaal rijplezier.

Het voorjaar van 2021 is het zover en zal een van de modernste en meest duurzame autobedrijven van Nederland haar deuren openen.

Kortom grensverleggend Porsche Centrum Twente.