Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Twente is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Porsche Classic | Technische avond

27 juli 2022 Op woensdagavond 27 juli 2022 staat uw Porsche Classic in de spotlight.Wij bieden u de mogelijkheid tot een dialoog met onze speciaal opgeleide technici over de techniek en staat van uw Porsche. Zo leert u uw Porsche nog beter kennen.

Op woensdag 27 juli 2022 organiseert Porsche Centrum Twente een technische avond speciaal voor degenen die in het bezit zijn van een Porsche Classic, in het bijzonder een luchtgekoelde Porsche. We nodigen u graag uit om kennis te maken met Sven en zijn collega's. 

Tijdens deze avond gaan onze monteurs samen met u kijken naar de staat van uw Porsche, vertellen ze iets over de techniek van de auto en gaan zij technische kennis met u delen. 

De avond begint vanaf 18:30 uur en eindigt rond 20:30 uur. U kunt een tijdslot van 20 minuten reserveren met 10 minuten pauze. 

Reserveer een tijdslot, zodat wij weten wanneer u langskomt.