Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Twente is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Ben Pon Arrangement

An experience like no other. Edition 2023.

De eerste twee edities van de Formule 1 Heineken Dutch Grand Prix waren,

met Max Verstappen beide jaren op de hoogste trede van het podium, een enorm succes.

Op 25, 26 en 27 augustus 2023 vindt de derde editie van de Dutch Grand Prix plaats op CM.com Circuit Zandvoort. Dit jaar belooft het wederom een groot race spektakel te worden en met Nyck de Vries als tweede Nederlander aan de start kleurt Zandvoort extra oranje!

 

Ben Pon arrangement.

U kunt bij dit fantastische weekend aanwezig zijn. Pon, trotse Event Supporter

van de Dutch Grand Prix en importeur van Porsche in Nederland, biedt u het 3-daagse Ben Pon arrangement aan met een vaste tribuneplaats op de Ben Pon tribune, toegang tot de Ben Pon lounge en een limited edition Gazelle bike.

 

E-ticket.

Begin augustus ontvangt u via de mail meer informatie over onder andere het programma en de Park & Bike locaties. Een week voor het event ontvangt u de e-tickets per mail.

Per dag ontvangt u tickets voor de Park & Bike, het circuit, de Ben Pon tribune en lounge. Deze e-tickets staan op naam en zijn niet overdraagbaar.

 

Porsche Mobil 1 Supercup.

Naast de koningsklasse van de autosport is er nog meer race spektakel tijdens het Dutch Grand Prix weekend, met onder andere de F2 en de Porsche Supercup. In deze laatste klasse komen maar liefst 7 Nederlanders aan de start, waaronder meervoudig kampioen Larry ten Voorde. Larry is sinds 2022 officieel ‘Porsche Ambassador’ namens Porsche Nederland.

 

 

 

75 jaar Porsche sportwagens.

1948-2023.

Porsche viert dit jaar een succesverhaal: 75 jaar ‘Driven by Dreams’. 75 jaar Porsche staat voor pioniersgeest, passie en dromen.

1948 was ook het jaar dat de eerste officiële race gereden is op Circuit Zandvoort. Beide jubilea zullen u niet ontgaan tijdens het F1 Heineken Dutch Grand Prix.

 

Ben Pon Tribune.

De Ben Pon Tribune staat aan het rechte stuk, net voor start/finish. Elke gast met een Ben Pon arrangement heeft op vrijdag, zaterdag en zondag een gereserveerde plek op deze tribune.

 

 

 

Ben Pon Lounge.

Tijdens de Dutch Grand Prix heeft u als Pon gast toegang tot de Ben Pon lounge. Hier kunt u de hele dag terecht voor een hapje en drankje.

 

Park & Bike.

Tijdens de Dutch Grand Prix is er een speciale Park & Bike locatie voor alle Pon gasten. Hier staat een limited edition Gazelle bike voor u klaar, waarmee u binnen veertig minuten naar CM.com Circuit Zandvoort kunt fietsen. U ontvangt per twee Ben Pon arrangementen één parkeerkaart.

 

Pon fietsenstalling.

U kunt uw ‘Limited edition Gazelle bike’ parkeren in de exclusieve

Pon fietsenstalling in Zandvoort. Vanaf deze fietsenstalling is het 5 minuten lopen naar het circuit.

Limited edition Gazelle bike.

Na het raceweekend ontvangt elke (zondag) gast een ‘Limited edition Gazelle bike’ thuis.

 

Prijs Ben Pon arrangement.

De prijs van een Ben Pon arrangement is

€ 1.590,- exclusief btw (€ 1.784,10 inclusief btw).

Het arrangement is exclusief via uw Porsche dealer te verkrijgen.