Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Twente is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Paddock Club Arrangement

 

An experience like no other. Edition 2023.

De eerste twee edities van de Formule 1 Heineken Dutch Grand Prix waren,

met Max Verstappen beide jaren op de hoogste trede van het podium, een enorm succes.

Op 25, 26 en 27 augustus 2023 vindt de derde editie van de Dutch Grand Prix plaats op CM.com Circuit Zandvoort. Dit jaar belooft het wederom een groot race spektakel te worden en met Nyck de Vries als tweede Nederlander aan de start kleurt Zandvoort extra oranje!

 

F1 Paddock Club arrangement.

U kunt bij dit fantastische weekend aanwezig zijn. Pon biedt u het 3-daagseF1 Paddock Club arrangement aan, een volledig verzorgd weekend op Circuit Zandvoort. Pon is Event Supporter van de F1 Heineken Dutch Grand Prix 2023 en importeur van Porsche in Nederland.

 

 

Ticket.

In augustus ontvangt u uw tickets per dag. Deze tickets staan op naam en zijn niet overdraagbaar. Uw ticket geeft toegang tot de F1 Paddock Club en de Ben Pon Lounge.

 

Porsche Mobil 1 Supercup.

Naast de koningsklasse van de autosport is er nog meer race spektakel tijdens het Dutch Grand Prix weekend, met onder andere de F2 en de Porsche Supercup. In deze laatste klasse komen maar liefst 7 Nederlanders aan de start, waaronder meervoudig kampioen Larry ten Voorde. Larry is sinds 2022 officieel ‘Porsche Ambassador’ namens Porsche Nederland.

 

75 jaar Porsche sportwagens.

1948-2023.

Porsche viert dit jaar een succesverhaal: 75 jaar ‘Driven by Dreams’. 75 jaar Porsche staat voor pioniersgeest, passie en dromen.

1948 was ook het jaar dat de eerste officiële race gereden is op Circuit Zandvoort. Beide jubilea zullen u niet ontgaan tijdens het F1 Heineken Dutch Grand Prix.

 

 

Paddock Club.

De F1 Paddock Club is de meest exclusieve manier om de Formule 1 te ervaren en waarbij u zelf onderdeel bent van het racespektakel.

 

Beleef de Formule 1 onder het genot van gastronomische lekkernijen, champagne en andere heerlijke wijnen en laat u verrassen door het entertainmentprogramma.

De F1 Paddock Club bevindt zich in de eerste bocht van het circuit en nabij de pitstraat, zodat u het werk van de teams kunt horen en voelen.

 

Een dag in de F1 Paddock Club is een volledige dag met activiteiten van ‘s morgens vroeg tot de schemering en soms daarna.

 

Parkeren in Zandvoort.

Tijdens de Dutch Grand Prix is er exclusief voor gasten met een F1 Paddock Club arrangement een parkeerlocatie in Zandvoort. Vanaf deze locatie loopt u in minder dan 10 minuten naar Circuit Zandvoort. U ontvangt een parkeerkaart per twee F1 Paddock Club arrangementen.

 

Limited edition Gazelle bike.

Na het raceweekend ontvangt elke (zondag) gast een ‘Limited edition Gazelle bike’ thuis.

 

Prijs Paddock Club arrangement.

De prijs van een Paddock Club arrangement is

5.770,- exclusief btw (€ 6.378,10 inclusief btw).

Het arrangement is exclusief via uw Porsche dealer te verkrijgen.