Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Twente is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord
Porsche Taycan 4 Cross Turismo Performance-accu Plus

Online kopen

Porsche Taycan · € 129.900,-

Bij het online aanschaffen van uw droom Porsche voorzien wij deze kosteloos van een drie lagen N-XTC glascoating. Dat helpt bij een langdurige lakbescherming en zorgt ervoor dat de Porsche in perfecte conditie af wordt geleverd. Daarnaast helpen wij u met het koppelen van het alarm, krijgt u een rijtraining en nemen wij alle systemen met u door. Zo verbinden we samen uw telefoon, stellen we de navigatie in en vertellen we u alles over de veiligheidssystemen.

Bij Approved Occasions garanderen wij daarnaast dat de auto deuk en schadevrij is (ook de velgen), en dat er binnen 1 jaar/15.000 KM geen onderhoud hoeft plaats te vinden. Uiteraard is uw Porsche ook altijd voorzien van minimaal 1 jaar Porsche Approved Garantie en voeren wij een 111 punten controle uit.

Vul het onderstaande formulier in om deze Taycan direct aan te schaffen. U zult in eerste instantie een online aanbetaling doen van € 5000,- middels iDeal of creditcard, waarna een van onze medewerkers binnen 12 uur contact met u opneemt om de aanschaf van de Taycan te voltooien.

Type 4 Cross Turismo Performance-accu Plus
Bouwjaar 2022
Kenteken PAG5910
KM Stand 4.406 km
Vermogen 350 kW/476 PK

Overzicht

Toe te voegen accessoires

Totaal prijs

€ 129.900 ,- Incl. BTW

Aanbetaling van € 5000,-

Na het voltooien van de aanbetaling nemen wij binnen 24 uur contact met u op om de verkoop compleet te maken.

Uw gegevens
Betalingswijze