Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Twente is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Martine Rouwenhorst

MEET THE TEAM – Ze is een echt gezelligheidsdier en bruist van de energie. Op dinsdag, woensdag en vrijdag krijg je een warm welkom van gastvrouw Martine Rouwenhorst. “Of je hier nu je nieuwe Porsche komt ophalen of binnen loopt om te ‘auto spotten’. Iedereen is welkom in Deventer.”  

 

Feel-good-gevoel

Na een lange carrière in de uitzendbranche, kwam Martine bij Pouw terecht. De autobranche beviel haar wel, en in september 2021 maakte ze de overstap naar Porsche Centrum Twente. “Mensen die hier binnenkomen zijn ontzettend vrolijk. En dat snap ik, want er staat nogal wat in de showroom!”


Aan dat feel-good gevoel draagt zij elke dag haar steentje bij. “Samen met mijn collega’s zorg ik ervoor dat een bezoek aan onze vestiging laagdrempelig blijft. Het lijkt daardoor net een familiebedrijf en dat is heerlijk. Sommige mensen zeggen meteen bij binnenkomst: ‘Sorry, ik kom geen auto kopen hoor.’ Maar iedereen is vrij om lekker rond te kijken. Even je Porsche-hart op halen. Dat snap ik helemaal.”

 

Familie vol Porsche fanaten

Met een groot (samengesteld) gezin met vier zonen en drie dochters geniet Martine enorm van het familieleven. En met zoveel testosteron in huis kan het Porschevirus natuurlijk niet ontbreken. De mannen komen dan ook regelmatig even langs in de showroom. “Ik zeg weleens: Als ik ergens anders had gewerkt, was je dan ook zo vaak langsgekomen?”


Ook is Martine regelmatig op Circuit Zandvoort te vinden als trouwe supporter. Niet van Max of Larry, maar van haar man die racet bij een Porsche-team op amateurniveau. Gek op snelheid is ze zeker. In de toekomst ligt misschien ook nog wel een racelicentie op haar te wachten. “Hoewel mijn man bang is dat ík dan thuis de meeste schade rijd in plaats van hij,” lacht ze. Hoe dan ook. Als je eenmaal liefhebber bent van dit merk kom je er niet meer vanaf, meent Martine. “Eens een Porsche-fan, altijd een Porsche-fan.”


Terug naar het overzicht