Maurice Holsbeek

Rallysport fanaat Maurice

MEET THE TEAM - Hij kent de rally auto vanbuiten én vanbinnen; onze nieuwe Service Adviseur Maurice Holsbeek uit Oldenzaal. Na tien jaar in de werkplaats als monteur en werkplaats-chef staat hij nu bij Porsche Centrum Twente op de vloer. “Rallysport is écht mijn ding. Ik heb twee jaar gesleuteld voor een rallyteam en mocht zelf een auto helemaal klaar maken. Toen zeiden ze: Als ie klaar is mag jij er mee rijden. Ik zal het zo weer doen.” 

Service Adviseur
Maurice is sinds april de onmisbare ‘vliegende keep’ tussen facturatie, garantie, het magazijn en de service desk. “Bijna overal komen we net een mannetje tekort. Dus ik spring bij waar nodig. Porsche-rijders die met een goed gevoel binnen komen en met een goed gevoel weer weg gaan. Daar ga ik voor.” 

Rallysport 
Maurice: “Ik heb altijd gezegd dat ik niet m’n hele leven in de werkplaats wil staan.” Hij nam zijn ervaring uit de pits dan ook mee naar de rally. Met een rallylicentie op zak mocht hij tijdens de Euregio Rally in Hengelo de baan op. “Eerst stond ik jarenlang tussen het publiek aan de zijkant te kijken. Toen dacht ik al: dat zou gaaf zijn om een keer te rijden. Een paar jaar later was dat zo. Maar het publiek zag ik toen niet meer, daar ben je te gefocust voor. ’s Avonds hebben we met het team de beker kunnen ophalen in de A5 klasse. Die ervaring pakt niemand je meer af. Iedereen doet het écht met plezier. Allemaal met liefde voor de rallysport. In die zin kun je het wel een beetje vergelijken met Porsche Centrum Twente.” 

 

Terug naar ons team

Neem contact op

Maurice Holsbeek

Maurice Holsbeek