Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Twente is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Mike Frons

Mike Frons versterkt Sales team Porsche Centrum Twente

 

MEET THE TEAM - Mike Frons voegde zich op 1 juli als Sales Executive bij het team van Porsche Centrum Twente. Hij is geboren en getogen in het Twentse Losser en al ruim 20 jaar actief in het verkoopvak. Na sales bij merkdealers Audi en BMW helpt hij nu Porsche-rijders hun droom te verwezenlijken. Voormalige klanten van Branco Poldervaart kunnen dan ook rekenen op uitstekende service.

 

De dynamiek aan de Birnieweg 9-11 trok Mike over de streep. “Op een zaterdagochtend gaat de hele showroom op de kop en worden Porsche Occasions vakkundig de showroom uit gereden. Negen proefritten op de agenda en een koffiebar vol enthousiaste klanten. Kortom, positieve chaos. Daar houd ik van. Tomeloos enthousiasme, dat kan je ook van mij verwachten.”

 

Offroad

Want Mike bruist van de energie. In het weekend is hij regelmatig met vrienden te vinden op het offroad terrein (vol zand, grind en waterplassen) waar zijn technische kennis goed van pas komt. Zo gaf hij zijn Mitsubishi Pajero een nieuwe motor en staat hij geregeld tot aan zijn middel in de modder te sleutelen. Want: “Ik ben zeker geen autotechnicus, maar wel handig,” aldus Mike.


Hij maakte namelijk al jong kennis met de automotive branche dankzij het autobedrijf van zijn vader. Mike hielp de werkplaats schoonmaken in het weekend en sleutelde mee tijdens vakantiewerk. Een opleiding aan de IVA in Driebergen was een logisch vervolg.

 

Goede doelen

Daarnaast is Mike actief als lid van de Nederlandsche Tafelronde. In Losser zorgen vriendschap en ondernemersgeest er samen voor dat er geld wordt opgehaald voor lokale goede doelen. “Vorig jaar organiseerden we een 4x4-event en ging de opbrengst naar de stichting Kraambank. Als je het zelf goed hebt, is het ook mooi om iets terug te doen voor mensen die het minder hebben in je omgeving.”

 

Toekomst

Bij Porsche Centrum Twente hoopt hij het ultieme werkgeluk te vinden. “Dit is verkopen op de authentieke manier. De merkbeleving is ongekend en geen enkele auto is hetzelfde. Daarom nodig ik je van harte uit in de showroom in Deventer.”

 

Kennismaken met Mike?

Kom gerust eens binnenlopen in de showroom of neem contact met hem op via 06-36330616


Terug naar het overzicht