Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Twente is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord
Porsche Centrum Twente
Car Configurator
Contact

Porsche Centrum Twente

Vonderweg 33

7468 DC Enter

T: 0547 384 911

info@porschecentrumtwente.nl

Openingstijden

Maandag - vrijdag 09:00u - 18:00u
Zaterdag 10:00u - 17:00u (Showroom)
Zondag Gesloten

 

Modellen

Steef Koop

Van proefrit tot aflevering; Steef over service & advies

MEET THE TEAM – Van je hobby je werk maken, dat heeft Steef Koop gedaan. ’s Avonds beantwoordt hij vaak nog wat appjes: Wel of geen spoiler? Zwarte of bruine bekleding? “Dat klanten mij zo betrekken bij het uitkiezen van hun auto, dat vind ik het leukste. Je bent eigenlijk een sparringpartner,” aldus Steef. Tijdens zijn opleiding HBO Bouwkunde zei hij al; ‘Bouwkunde is mijn werk en auto’s zijn mijn hobby.’ Niet gek dus dat hij begon met auto’s wassen op zaterdag en al snel de overstap maakte naar de showroom.

Steef: “Van jongs af aan ben ik al fan van Porsche. Ik had als klein kereltje Porsche posters boven mijn bed hangen. Dus toen ik op een zondagochtend een appje van Michel kreeg of ik zin had om een kopje koffie te komen drinken, heb ik geen seconde getwijfeld. Van het één kwam het ander en nu hoor ik al ruim een jaar bij het team van Porsche Centrum Twente. Ik zie het niet als werken. Elke dag loop ik nog om me heen te kijken naar welke dikke auto’s er staan, dat went echt niet.”

Pure passie
“Ik krijg vaak ’s avonds nog berichten van klanten. Dan hebben ze gegoogled en zien ze iets leuks. Ze vragen dan wat ik ervan vind en of zij die optie niet ook kunnen toevoegen. Ik ben daarin graag een adviseur en sparringpartner. Het hele traject moet gewoon leuk zijn; van de proefrit tot het samenstellen en afhalen. Sommige mensen komen uiteindelijk met trillende handjes hun Porsche op halen. Daar krijg ik kippenvel van. Het is pure passie.”

Proefritten
Steef: “Ik ga graag mee bij proefritten, om de knopjes uit te leggen en te zorgen dat je de auto optimaal ervaart. Zo krijg je ook een heel ander gesprek dan als je samen aan een bureau zit. Daarnaast ben ik heel geïnteresseerd in klanten, Porsche rijders hebben vaak de beste verhalen. De sfeer en het contact is informeel. Dat we daar bij Porsche Centrum Twente de kans voor krijgen vind ik super.”

Op de koffie
Steef: “Volgens mij voelt iedereen zich op zijn gemak hier. Marjolein kent 9 van de 10 klanten die binnen lopen bij naam. Eigenaren van een Porsche cabrio kwamen hier laatst op een mooie zaterdag gewoon een kopje koffie drinken terwijl ze aan het touren waren. Deze vestiging draait echt om persoonlijkheid.”


Terug naar het overzicht