Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Twente is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord
Porsche Centrum Twente
Car Configurator
Contact

Porsche Centrum Twente

Vonderweg 33

7468 DC Enter

T: 0547 384 911

info@porschecentrumtwente.nl

Openingstijden

Maandag - vrijdag 09:00u - 18:00u
Zaterdag 10:00u - 17:00u (Showroom)
Zondag Gesloten

 

Modellen

Desiree start nieuw avontuur bij Porsche

07 augustus 2020

MEET THE TEAM – Een nieuw gezicht in de showroom! Iedere vrijdag en zaterdag kan je rekenen op een warm welkom van Desiree Heesen: visagiste, nagelstyliste, moeder én opgeleid in de autotechniek.  “Ik heb natuurlijk mega-mama-bonuspunten gescoord met deze baan bij mijn jongens. Ze willen telkens mee naar het werk. ‘Jij hebt echt wel je droombaan nu he?’ vroeg mijn oudste. Nou, dat is zeker zo.”


Motorvoertuigentechniek
Avontuurlijk is ze zeker, met een cv vol (vrijwilligers)werk in Malawi en Tanzania en een baan als stewardess. Toch begon het ooit bij een opleiding motorvoertuigentechniek. Desiree: “Toen ik jong was wilde ik bij de technische dienst van de marine. Een technische vooropleiding is dan heel handig. Omdat ik altijd al van auto’s hield heb daar voor gekozen. Tijdens die opleiding heb ik in de werkplaats en bij de receptie gewerkt. Later is die kennis verwaterd. Maar nu heb ik het gevoel dat ik weer ‘terug’ ben. In mijn omgeving krijg ik ook reacties dat ik nu écht op mijn plek zit. Want laten we eerlijk zijn, als je gek bent van auto’s is dit super gaaf.”

Vol van Porsche
“Eénmaal in de showroom in Enter zag ik meteen herkenning: klanten die gepassioneerd over auto’s praten en helemaal vol zijn van het merk Porsche. Want zelf ga ik ook stuiteren vanbinnen van deze modellen. Vanochtend heb ik nog met een monteur een rondje gereden in een Taycan. En als ik de kans krijg kijk ik ook graag mee in de werkplaats… ‘We hebben nog wel een overall in jouw maat!’ riepen ze daar al, haha.”

Service & contact
“Het service verlenen en vooral het contact dat je hier hebt met mensen, daar krijg ik energie van. Van mensen die laaiend enthousiast zijn omdat ze hun Porsche komen ophalen tot klanten die wachten tot hun auto klaar is in de werkplaats. Even een kop koffie en een praatje maken, dat vind ik het leukste. Want klanten komen vanuit alle hoeken van Nederland naar Porsche Centrum Twente, dat zegt veel over dit bedrijf. En daar wil ik ook aan bijdragen: dat mensen hier graag (blijven) komen!”