Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Twente is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Vervangend vervoer

Als Porsche-rijder kiest u voor het beste. Van uw dealer verwacht u service die bij dat ideaal past door net een stap verder te gaan. Ook op het gebied van logistieke dienstverlening maakt Porsche Centrum Twente dit waar met vervangend vervoer en de haal- en brengservice.

Auto in onderhoud? Toch mobiel met vervangend vervoer of de haal- en brengservice van Porsche Centrum Twente.
Elke auto heeft regelmatig onderhoud nodig en uw Porsche is geen uitzondering. Porsche Centrum Twente kan dat onderhoud snel en vakkundig uitvoeren. Maar ook voor eventuele reparaties of schadeherstel is alleen het beste goed genoeg.
Daarom is het fijn dat wanneer uw auto bij de Porsche-dealer aangeboden is voor onderhoud, u altijd gebruikt kunt maken van vervangend vervoer in de vorm van een Porsche of een Volkswagen. Wel zo makkelijk: u levert uw Porsche in en rijdt direct weg met een vervangende auto. Dat bespaart tijd en moeite.

 Vervangend vervoer kent twee varianten:

  • Uw Porsche wordt bij u voor de deur opgehaald; het vervangend vervoer wordt tegelijkertijd afgeleverd. Nadat het onderhoud is uitgevoerd, ruilen wij uw auto ook weer om met het vervangende vervoer, uiteraard op uw locatie.
  • U brengt uw Porsche zelf naar Porsche Centrum Twente en neemt de vervangende auto direct mee. U komt uw auto zelf ophalen en laat het vervangend vervoer weer bij ons achter.
Volkswagen Up!  Gratis
Seat Leon € 59,- per dag
   
Volkswagen Golf € 59,- per dag
Audi Q3 € 99,- per dag
   
Porsche  Porsche € 199,- per dag

Voorwaarden voor vervangend vervoer

  • Alle bovengenoemde prijzen zijn per dag en inclusief 21% btw
  • Per dag 100 kilometer vrij, meerprijs per kilometer Porsche € 1,20 / meerprijs per kilometer Volkswagen € 0,25
  • Eigen risico bij schade € 2000,-
  • Aftanken (exclusief brandstof) € 5,-
  • Administratiekosten doorbelasten bekeuring € 10,-
  • Schoonmaakkosten bij vervuiling die niet ontstaan is door normaal gebruik € 199,-

 

Wilt u meer weten?
Informeer bij onze medewerkers wat de haal- en brengservice of vervangend vervoer voor u kan betekenen.

T: 0547 384 911
info@porschecentrumtwente.nl