Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Twente is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Groot en klein onderhoud

Porsche Centrum Twente heeft alles in huis om het onderhoud van uw Porsche perfect uit te voeren. Onze vakkundige technisch specialisten, die gebruik maken van de modernste technieken en gereedschappen, houden uw Porsche in topconditie, ook de klassieke modellen.

 

Groot en klein onderhoud 

Een Porsche is gemaakt om te presteren. Door periodiek een grote en/of kleine onderhoudsbeurt te laten uitvoeren, zorgt u ervoor dat u altijd kunt genieten van optimale prestaties. Laat dit onderhoud uitvoeren bij Porsche Centrum Twente. Hier werken specialisten die uw Porsche tot in detail kennen. Zij zorgen ervoor dat rijplezier én veiligheid altijd van het hoogste niveau zijn.

Grote Beurt - Waaruit bestaat de grote beurt van uw Porsche?

 • Zaken als motorolie, remvloeistof, aandrijfriemen, bougies en filters worden volgens door Porsche voorgeschreven modelspecifieke intervallen ververst of vernieuwd. Dit voorkomt kostbare reparaties en zo blijft uw Porsche bedrijfszeker.
 • Waar nodig worden slijtagegevoelige delen vervangen.

> Maak een afspraak voor een Grote Beurt

Kleine Beurt - Waaruit bestaat de kleine beurt voor uw Porsche?

 • Onze technici controleren onder meer slijtagegevoelige delen zoals banden en remmen.
 • Motorolie en oliefilter worden tijdens het periodieke klein onderhoud ververst en vernieuwd.

> Maak een afspraak voor een Kleine Beurt

Porsche onderhoud bij officiële dealer – uw voordelen

 • De beste technici werken volgens fabrieksrichtlijnen aan uw Porsche.
 • Bij Porsche Centrum Twente worden er uitsluitend originele onderdelen gebruikt. 
 • Een gedocumenteerde onderhoudshistorie is gunstig voor de restwaarde van uw Porsche.
 • Als bijkomend voordeel kunt u na een onderhouidsbeurt terugvallen op onze uitgebriede mobiliteitsgarantie; Porsche Assistance. 
 • Gratis haal- en brengservice.

 

Remservice

Tempo maken is een tweede natuur van elke Porsche. Daarom is het ook belangrijk dat u snel weer stil kunt staan. Om dat te garanderen, is er de remservice van Porsche.

Een veilig gevoel

De remschijven en -blokken van Porsche zijn ontwikkeld voor intensief gebruik op de weg en het circuit. Omdat ze aan slijtage onderhevig zijn, is een periodieke controle van het remsysteem een must voor elke Porsche. Zo blijven de remprestaties van uw Porsche minstens zo indrukwekkend als de acceleratie.

 • Bij de remservice controleren wij de slijtage van de remblokken en de remschijven. Ook een check van de conditie van de remvloeistof en –leidingen is inbegrepen.
 • Zo kunt u altijd vertrouwen op maximale remprestaties van uw Porsche.
 • Een gedocumenteerde onderhoudshistorie is bovendien gunstig voor de restwaarde van uw Porsche.

> Maak een afspraak voor remservice

 

Olieservice

Om een motor van een Porsche gesmeerd te laten lopen, is tijdige olieverversing een must. Ook dit draagt bij aan de topconditie van uw Porsche.

Waarom olie controleren en verversen?

De motor van uw Porsche wordt gesmeerd met hoogwaardige olie. Na verloop van tijd kunnen de smerende eigenschappen van de olie afnemen door condensvorming en vervuiling. Door tijdig verversen, bent u verzekerd van hoge prestaties. Bovendien voorkomt u zo onnodige motoschade.

De juiste olie voor uw Porsche

Porsche Centrum Twente weet van elk model wat de perfecte olie is. Vooral de codering en de viscositeit zijn cruciale factoren.

Ook voor transmissie en differentieel

Ook de transmissie en het differentieel maken gebruik van olie. Ook hier geldt dat de juiste olie bijdraagt aan de topprestaties. Met het vastgestelde verversingsinterval volgt u hiermee het juiste ritme.

> Maak een afspraak voor olieservice