Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Twente is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Porsche aankoopkeuring

Porsche Aankoopkeuring
De aankoop van een Porsche is een bijzonder moment, maar u wilt op een later moment niet geconfronteerd worden met reparaties. Als deze Porsche niet afkomstig is van een officieel Porsche Centrum is het extra van belang om ook de ratio te laten spreken. Dat kan bij Porsche Centrum Twente met de Porsche Aankoopkeuring.

Deskundige controle van 93 punten

Uw Porsche wordt op maar liefst 93 punten gecheckt. De specialisten van Porsche Centrum Twente kennen ieder model tot in detail en weten dus exact waar ze bij uw Porsche op moeten letten. De check vindt net als bij wettelijk voorgeschreven keuringen plaats op de brug én op de weg. De gecertificeerde keurmeester van Porsche Centrum Twente weet precies hoe een Porsche hoort te reageren en te voelen.

Na afloop ontvangt u het uitgebreide aankoopkeuringsrapport waarin eventuele aandachtspunten in één oogopslag zichtbaar zijn. De Porsche Aankoopkeuring kost € 499,- (incl. BTW).

Belangrijke controlepunten van de Porsche Aankoopkeuring:

  • Conditie en technische staat van carrosserie, onderstel, motor, versnellingsbak, remsysteem en stuurinrichting.
  • Laklaagdikte in verband met eventuele schades of spuitwerkzaamheden.
  • Onderhouds- en schadehistorie.
  • Originaliteit van carrosserie, motor en versnellingsbak.
  • Openstaande werkplaats- en terugroepacties.


Wij raden u aan om bij de aankoopkeuring aanwezig te zijn. Dan kunnen wij u extra uitleg geven over de techniek en onze bevindingen. U krijgt op die manier een beter beeld van misschien wel uw toekomstige droomauto. Al onze bevindingen worden daarnaast vastgelegd in het keuringsrapport. Op verzoek vullen we dit rapport aan met een offerte voor het uitvoeren van de werkzaamheden die eventueel nodig zijn. U weet dan precies waar u aan toe bent.


Wilt u meer weten over een aankoopkeuring bij Porsche Centrum Twente? Neem direct contact op met een van onze medewerkers voor meer informatie via 0570 - 232 911 of maak direct een afspraak