Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Twente is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord
Porsche Centrum Twente
Car Configurator
Contact

Porsche Centrum Twente

Birnieweg 9-11

7418 HH Deventer

T: 0570 232 911

info@porschecentrumtwente.nl

Openingstijden

Maandag - vrijdag 09:00u - 18:00u
Zaterdag 10:00u - 17:00u (Showroom)
Zondag Gesloten

 

Modellen

Porsche aankoopkeuring

Porsche Aankoopkeuring
De aankoop van een Porsche is een bijzonder moment, maar u wilt op een later moment niet geconfronteerd worden met reparaties. Laat daarom altijd aankoopkeuring uitvoeren bij Porsche Centrum Twente als u op zoek bent naar een gebruikte Porsche. De specialisten van Porsche Centrum Twente beschikken over de middelen en de expertise om u te behoeden voor een miskoop.

Voordelen van een aankoopkeuring bij Porsche Centrum Twente
Een aankoopkeuring van Porsche Centrum Twente geeft u een goed beeld van de conditie van de auto en de staat van onderhoud. Zo weet u zeker dat of de Porsche die u op het oog heeft ook de prestaties en het plezier geeft die u van een Porsche mag verwachten. Waarom kiest u voor een aankoopkeuring?

  • Extra zekerheid of de Porsche ook de prestaties en plezier gaat geven waar u naar op zoek bent
  • Het rapport geeft een goede onderhandelingspositie bij de aankoop
  • Uitgebreide inspectie van de auto op diverse punten door onze technische experts
  • Controle van carrosserie, onderstel, motor, versnellingsbak, remmen en stuurinrichting

Bovendien beoordelen wij de laklaagdikte. In verband met eventuele spuitwerkzaamheden is dit belangrijk om te onderzoeken. Een Porsche is immers meer waard als deze nog in het bezit is van de originele lak en spuitwerkzaamheden kunnen duiden op schade in het verleden.

Door de ruime ervaring met zowel de nieuwe modellen als de klassiekers weten wij precies waar op gelet moet worden bij een eventuele aankoop.

Wij raden u aan om bij de aankoopkeuring aanwezig te zijn. Dan kunnen wij u extra uitleg geven over de techniek en onze bevindingen. U krijgt op die manier een beter beeld van misschien wel uw toekomstige droomauto. Al onze bevindingen worden daarnaast vastgelegd in het keuringsrapport. Op verzoek vullen we dit rapport aan met een offerte voor het uitvoeren van de werkzaamheden die eventueel nodig zijn. U weet dan precies waar u aan toe bent.

Kosten van de aankoopkeuring
Een aankoopkeuring bij Porsche Centrum Twente kost €399,- inclusief BTW.

Wilt u meer weten over een aankoopkeuring bij Porsche Centrum Twente? Neem direct contact op met een van onze medewerkers voor meer informatie via 0547 384 911 of stuur een mailtje naar info@porschecentrumtwente.nl