Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Twente is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Porsche Centrum Twente

Over Porsche Centrum Twente

Passie, Persoonlijk en Klantgericht

Een adres voor een perfecte Porsche of gekwalificeerde specialisten voor onderhoud en reparatie van uw Porsche? Daar zijn er enkele van in Nederland te vinden.

Bij Porsche Centrum Twente is ons doel om kennis, pure passie, Overijsselse nuchterheid en een persoonlijke klantgerichte aanpak te combineren. Wij geloven in het leveren van uitstekende service en het bieden van een laagdrempelige ervaring aan al onze klanten.

Passie vormt het hart van alles wat we doen. Ons team bestaat uit gepassioneerde Porsche-liefhebbers die de unieke rijervaring en het vakmanschap van elk Porsche-model omarmen. Wij begrijpen de opwinding en emotie die gepaard gaan met het bezitten en rijden van een Porsche, en we willen die passie met u delen. Of u nu al jarenlang een Porsche-eigenaar bent of uw eerste Porsche wilt aanschaffen, wij staan klaar om u te begeleiden en te ondersteunen bij elke stap van uw Porsche-reis.

We koesteren onze Overijsselse nuchterheid. We geloven in eerlijkheid, betrouwbaarheid en transparantie in al onze interacties met klanten. Bij Porsche Centrum Twente kunt u rekenen op een no-nonsense benadering waarbij we duidelijk en helder communiceren. We luisteren naar uw wensen en behoeften en streven ernaar om de best mogelijke oplossingen te bieden die perfect aansluiten bij uw persoonlijke situatie.

Service & onderhoud

Porsche Centrum Twente is officiële Porsche dealer en kan ten allen tijden beschikken over originele onderdelen en kennis over de laatste ontwikkelingen op het gebied van Porsche techniek. Daarom kunt u bij ons rekenen op onderhoud door Porsche bekwame monteurs die uitsluitend gebruik maken van originele fabrieksonderdelen. Dankzij de persoonlijke aanpak, onder andere tijdens de ‘Porsche Service Dialoog’ krijgt u daarbij meer inzicht in het onderhoudsproces dan ooit.

Porsche aanbod

Ook voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte Porsche, biedt Porsche Centrum Twente een ruime selectie van de nieuwste Porsche modellen en een prachtig aanbod van Porsche Approved Occasions. Met dit kwaliteitslabel weet u zeker dat u een gebruikte Porsche kiest die aan de hoge eisen van Porsche voldoet. Uiteraard is maatwerk in uw zoektocht het belangrijkste, kortom laat ons uw wensen weten en wij gaan aan de slag met ons specialistennetwerk. Onze verkopers zullen alles in het werk stellen om de ‘perfecte auto match’ voor u te vinden die voldoet aan al uw wensen!

Wilt u meer weten?

Wij nodigen u uit om bij ons langs te komen en te ervaren wat Porsche Centrum Twente te bieden heeft. Maak direct een afspraak of kom gerust langs voor de heerlijke handgemaakte cappuccino en een informatief gesprek met een van onze medewerkers. Ons team staat altijd voor u klaar.