Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Twente is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Porsche Originele Onderdelen

Met Originele Porsche Onderdelen blijft uw Porsche wat hij is: origineel. Dat betaalt zich uit in een lange levensduur: ongeveer tweederde van alle Porsches die ooit zijn gebouwd zijn, rijden vandaag de dag nog.

Wereldwijde beschikbaarheid van onderdelen

Om Porsches in perfecte staat te houden, garandeert Porsche Classic wereldwijde beschikbaarheid van onderdelen. Deze originele onderdelen kopen we bij de leveranciers van toen. Als dat niet meer mogelijk is, gaan we op zoek naar nieuwe leveranciers.

De strengste eisen

Originele onderdelen van Porsche voldoen aan de strengste normen op het gebied van techniek, veiligheid en kwaliteit. De basis voor ons werk: documentatie, originele tekeningen, gedetailleerde beschrijvingen en een omvangrijk aantal voorbeelden. Vanuit ons magazijn in Nederland kunnen wij zo’n 52.000 originele onderdelen leveren.

Twee jaar garantie

Bij aanschaf van Porsche Originele Onderdelen ontvangt u twee jaar garantie. Om de beste keuze te maken en voor montage kunt u terecht bij een van de officiële Porsche dealers.

Porsche Originele Onderdelen Catalogus

Op zoek naar de juiste onderdelen voor uw Porsche? Ga dan naar de Porsche catalogus, selecteer uw model en bouwjaar. In een nieuw scherm wordt dan automatisch een pdf document geopend.