Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Twente is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Porsche Classic

Bij Porsche Centrum Twente is ook uw Porsche Classic in vertrouwde handen. Het technische onderhoud wordt uitgevoerd door monteurs die zijn opgeleid door Porsche Classic.

Onze ervaren experts zorgen ervoor dat uw klassieker in optimale technische conditie verkeert. Tevens adviseren wij u graag bij aan- en verkoop van uw klassieke Porsche.

Binnen Porsche Centrum Twente staat een speciaal Classic team tot uw beschikking. Het Classic team gaat graag de service dialoog met u aan. Zoals bij alle Porsche modellen is onderhoud door Porsche Centrum Twente van meerwaarde voor uw Porsche. Door het gebruik van de nieuwste technologieën, originele onderdelen en de aanwezige kennis zorgen wij dat uw Porsche in optimale conditie blijft.

Naast deze voordelen hebben Classic berijders een aantal privileges:

  • 20% korting op uren en onderhoudspakketten
  • Gratis APK bij een grote onderhoudsbeurt
  • Gratis geboortecertificaat bij eerste onderhoudsbeurt

 

Technische keuring

Het Porsche Classic Technisch Certificaat vertelt het complete verhaal van een klassieke Porsche.

Hoofdstuk één daarbij is een originaliteitscontrole. De technici van Porsche Centrum Twente checken onder andere of de Porsche in kwestie is voorzien van de originele motor en versnellingsbak. Op het officiële Geboortecertificaat, dat onderdeel is van deze inspectie, staat het motor- en versnellingsbaknummer vermeld. Dit bewijs van originaliteit draagt bij aan de waarde van de auto, ook bij verkoop: originele en goed onderhouden Porsche modellen zijn de meest gewilde.

Hoofdstuk twee is een zeer uitgebreide technische controle die ruim twee uur duurt. Deze controle maakt aan de hand van een uitgebreide lijst controlepunten de actuele technische staat van carrosserie, onderstel, motor, versnellingsbak, remsysteem en stuurinrichting duidelijk. Een proefrit is ook inbegrepen: de experts van Porsche Centrum Twente wéten hoe een Classic moet aanvoelen.

Als de Porsche Classic is gekeurd, kan Porsche Centrum Twente het Technisch Certificaat afgeven. Alle hoofdstukken worden dan gebundeld in een boekwerkje. Dankzij alle gegevens, het keuringsrapport, foto’s van de auto en het verslag van de Porsche Classic Expert verschaft dit unieke boekje inzicht en het vertrouwen, niet alleen voor de huidige eigenaar, maar ook voor de volgende.

De kosten voor het Porsche Classic Technisch Certificaat zijn € 599,- inclusief BTW. 

> Maak een afspraak

 

Uw Classic Porsche laten taxeren

Als u uw Porsche Classic verbetert dan is het belangrijk dat u hem opnieuw laat taxeren. Iedere aanpassing die u aan uw Porsche Classic doet, kan de waarde beinvloeden. Denk bijvoorbeeld aan een gereviseerde motor, nieuwe bekleding of een nieuwe laklaag. Zulke restauraties of verfraaiingen kunnen de waarde van uw Porsche Classic verhogen. Bij Porsche Centrum Twente staan onze taxateurs voor u klaar.

De prijs voor taxatie die wij hanteren is € 299,- inclusief BTW. (Op locatie bij Porsche Centrum Twente of in de directe omgeving). Uiteraard is het ook mogelijk om uw Porsche op locatie te laten taxeren. Vraag ons naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag persoonlijk.

Wilt u uw Porsche aanmelden voor een taxatie of meer informatie over de Technische keuring? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.