Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Twente is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Porsche Approved Garantie

Met een Porsche Approved Occasion weet u zeker dat u een gebruikte Porsche kiest die aan de hoge eisen van Porsche voldoet. Het Porsche Approved label wordt namelijk alleen toegekend aan Porsche occasions die uitvoerig gecontroleerd zijn door de ervaren specialisten van het Porsche Centrum en beschikken over een gedocumenteerde onderhoudsgeschiedenis. Daarnaast zijn de voertuigen altijd in een volledig originele staat. In het geval dat er sprake is van modificaties, krijgen deze Porsche occasions het label alleen als het gaat om aanpassingen die door een officiële dealer, met fabrieksonderdelen, zijn uitgevoerd.

Voordelen van een Porsche Approved Occasion
Porsche staat op de eerste plaats voor rijplezier en een smetteloze uitstraling, maar met een Porsche Approved Occasion kunt u daarbij ook rekenen op:

 • Een uitgebreide controle aan de hand van een checklist met 111 inspectiepunten.
  Voordat we het Approved label toekennen aan een Porsche occasion, moet deze eerst een 111 punten lange checklist ondergaan en met glans doorstaan. Pas dan krijgt de auto het felbegeerde Porsche Approved label.
 • Aflevering en volledige poetsbeurt volgens de hoge kwaliteitsstandaard van Porsche.
  Uw Porsche Approved Occasion wordt technisch en optisch geprepareerd volgens de hoogste kwaliteitseisen.
 • Auto- en onderhoudshistorie zijn bekend.
  De auto- en onderhoudshistorie van uw auto zijn bekend bij uw Porsche dealer. Daardoor zijn er geen verrassingen: niet voor de Porsche dealer en niet voor u.
 • Nationale Auto Pas.
  Wij garanderen u dat de kilometerstand die staat aangegeven bij een Porsche Approved Occasion correct is. Dit kan worden aangetoond met de Nationale Auto Pas.
 • Gebruik van originele Porsche onderdelen.
  Een authentieke Porsche bestaat voor 100% uit originele Porsche onderdelen. Door het gebruik van uitsluitend originele Porsche onderdelen bent u ervan verzekerd dat uw Porsche Approved Occasion een 100% Porsche blijft.
 • Tot 12 maanden garantie op uw occasion – zonder kilometerbeperking of eigen risico.
  Elke Porsche Approved Occasion krijgt bij aflevering tot 12 maanden volledige Porsche occasion garantie, ongeacht het aantal kilometers dat u in deze periode rijdt. Deze garantie is niet alleen een zekerheid voor u, maar tevens een bewijs van het kwaliteitsniveau dat u kunt verwachten van onze selectie.
 • Tot 24 maanden Porsche Assistance – een mobiliteitsservice voor heel Europa met een uitgebreid pakket van diensten.
  Met Porsche Assistance kunt u rekenen op de extra zekerheid van de Porsche service – 24 uur per dag, 365 dagen per jaar en overal in Europa, waar u ook bent. De brede service van Porsche Assistance voorziet in een heel scala van diensten, uiteenlopend van directe hulp bij pech of een ongeval tot de begeleiding van repatriëring aan toe.

Voorwaarden
Voor het afsluiten van een Porsche Approved Garantie is het een vereiste dat uw Porsche een maximale leeftijd heeft van 14 jaar en een kilometerstand van minder dan 200.000 km. Tot slot is de garantie natuurlijk overdraagbaar bij zowel particuliere verkoop als bij verkoop binnen de Porsche dealer.

Wat mag u verder verwachten? 
Dankzij de door Porsche geselecteerde occasions krijgt u rijplezier, kwaliteit, waardevastheid en – bovenal - zekerheid. Het occasionaanbod van Porsche Centrum Twente is zeer compleet. U kunt bij ons onder andere terecht voor uw Porsche Boxster occasion, Porsche Panamera occasion, Porsche 911 occasions en nog veel meer. Al deze Porsches worden uitvoerig gecontroleerd en worden in uitstekende conditie geleverd. Kortom, u kunt bij ons zorgeloos bezit nemen van de Porsche van uw dromen. En in het geval dat er zich toch een probleem voordoet, bent u volledig gedekt door onze uitgebreide garantiemogelijkheden.

Wilt u meer weten?
Neem direct contact op met een van onze medewerkers of maak een afspraak voor een proefrit. Het gehele Porsche Approved aanbod kunt u hier bekijken.

T: 0547 384 911
info@porschecentrumtwente.nl