Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Twente is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Porsche Approved Occasions.

Porsche Approved Occasions.

Met een Porsche Approved occasion uit de voorraad van Porsche Centrum Twente weet u zeker dat u een Porsche occasion kiest die aan de hoge eisen van Porsche voldoet. Het Porsche Approved label wordt namelijk alleen toegekend aan Porsche occasions die uitvoerig gecontroleerd zijn op 111 punten.

Bekijk onze voorraad

De 111-puntencheck.

De technisch specialisten van Porsche Centrum Twente controleren de staat van de Porsche nauwkeurig aan de hand van een checklist met 111-punten. De volledige documentatie en geschiedenis van de auto wordt bekeken. Porsche Approved omvat ook elektrische en plug-in hybridemodellen. De speciale 111-puntencheck omvat onder meer een controle van de hoogvoltaccu. Bovendien geeft Porsche Centrum Twente advies en ondersteuning bij de (thuis)installatie van laadaccessoires.

Het klaarmaken van de auto.

Tijdens het klaarmaken van de auto controleert Porsche Centrum Twente alle functies van de Porsche en indien nodig worden reparaties uitgevoerd, uiteraard met originele Porsche onderdelen. Bij het klaarmaken hebben wij ook oog voor details en brengen wij onze Porsche Approved occasions zoveel mogelijk terug in de originele staat.

Porsche Approved Garantie.

Elke gecertificeerde occasion wordt geleverd met ten minste 12 maanden Porsche Approved Garantie en/of de bestaande garantie op een nieuwe Porsche, evenals Porsche Assistance. De Porsche Approved Garantie dekt alle onderdelen en biedt zekerheid op hetzelfde niveau als de garantie op een nieuwe Porsche. Porsche Assistance garandeert ondersteuning en mobiliteit bij pech, een ongeval of diefstal.

Porsche Financial Services.

Vervul uw droom met de financierings- en leasingaanbiedingen van Porsche Financial Services. Bovendien kunt u met onze verzekeringsproducten een uitgebreide verzekering tegen schade afsluiten.