Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Twente is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Porsche24.

Welkom bij Porsche24.

Porsche24 is een Nederlands initiatief dat Porsche rijders beloont voor rijden en deelname aan events. Geniet in de Porsche24 app van events, rijtrainingen, de mooiste routes, het laatste Porsche nieuws en bijzondere verrassingen.

  

Porsche24 zet de zintuigen op scherp. Beleef samen met andere Porsche rijders exclusieve momenten waarbij ieder zintug wordt geprikkeld. Bezoek events en rij routes door de mooiste gebieden van Nederland en Europa. Haal het beste uit uw Porsche.

 

Met Porsche24 verdient u punten en badges voor elke gereden kilometer en elk event waaraan u deelneemt. Bij elk event staat vermeld hoeveel punten bij deelname worden toegekend. Maak een foto in de Porsche24 app en registreer gereden kilometers. Iedere kilometer is een punt waard. Via de app kunt u uw voortgang bijhouden. Zo weet u precies hoeveel punten u nog verwijderd bent van het volgende level.

Download de App en ontdek Porsche24.

Download de app voor uw iOS of Android toestel en volg de stappen in de app om uw registratie te voltooien. Heeft u vragen of opmerkingen, neem dan gerust contact met ons op.

iPhone