Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Twente is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Marjolein terug bij Porsche Centrum Twente

19 september 2023

MEET THE TEAM | Marjolein Peterman vertrok 8 maanden geleden als gastvrouw en is inmiddels terug als marketeer! Marjolein: “Het voelde alsof ik extreme heimwee had. Naar het merk, dit team, onze mentaliteit. Het is echt weer thuiskomen.”

 

Focus

Ruim acht jaar lang ontving ze klanten vanachter de receptie. Eerst jarenlang in Enter, daarna in de showroom van Deventer. “Maar toen ik drie dagen ging werken en de marketing, events én receptie-taken wilde combineren, liep dat gewoon niet lekker. Ik wilde me volledig focussen op één taak. Even ontaarden, een andere plek.”

 

Vandaar de keuze voor een nieuwe werkgever dichter bij huis. “Mijn opleiding Communicatie was even geleden en ik heb weer een spoedcursus marketing gehad,” lacht Marjolein. “Maar ik kon Porsche moeilijk loslaten. Toen ik hier op een woensdag koffie kwam drinken vroeg Bas: ‘Wil je niet terugkomen als marketeer?’ Dát is het, dacht ik. Mijn Porsche-pak hing zelfs nog bij Jeanet in de kast en kon ik zo weer aan.”  

 

Event-kalender

Inmiddels draagt Marjolein weer volop bij aan de Porsche experience. Want er staat genoeg op de planning. “Ik houd me veel bezig met de Porsche24 app. Die staat vol events, rijtrainingen en nieuws. Zo organiseren we een cocktail-evenement dit najaar en er komt een gave Porsche Classic Rally aan. Samen met een aantal klanten gaan we weer racen op de poolcirkel in Finland. En in 2024 kijken we uit naar de introductie van de nieuwe Porsche Macan en Panamera natuurlijk.”

Familie

“Toen ik hier in 2014 begon voelde het meteen als familie. De vanzelfsprekendheid van het Champions League-niveau. Dat iedereen gefocust is en weet; dáár gaan we naartoe. Dat heb ik gemist. En Porsche blijft natuurlijk gewoon het mooiste merk dat er is. Ik kijk er naar uit om weer met m’n zoontje door de showroom te lopen. Dat blijft cool…”  


Zelf even bijkletsen met Marjolein? U komt haar ongetwijfeld tegen bij een van onze
events.