Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Twente is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord
Porsche Centrum Twente
Car Configurator
Contact

Porsche Centrum Twente

Vonderweg 33

7468 DC Enter

T: 0547 384 911

info@porschecentrumtwente.nl

Openingstijden

Maandag - vrijdag 09:00u - 18:00u
Zaterdag 10:00u - 17:00u (Showroom)
Zondag Gesloten

 

Modellen

Meet the team: Financieel medewerker Jolanda

12 juni 2020

MEET THE TEAM – Met Jolanda Melenhorst uit Raalte zijn we sinds 1 april weer een collega rijker. En wel een Financieel medewerker die van aanpakken weet: van de verkoopadministratie tot de financiële administratie. “Een ontzettend leuke nieuwe uitdaging,” volgens Jolanda. En ze is niet de enige met een voorliefde voor cijfers thuis: “Ik heb drie kinderen, waarvan de oudste ook de accountancy in gaat. De andere twee gaan naar de Pabo en de opleiding management assistent.”  

“Ik ken Jeanet [Knobben, Financieel Controller] omdat we oorspronkelijk kort bij hetzelfde accountantskantoor werkten. Ze is erg enthousiast over werken bij Porsche Centrum Twente en zei na een eerste gesprek: ‘Kom anders eens kijken bij ons bedrijf.’ Dat heb ik gedaan. Er heerst een heel relaxed sfeertje, no-nonsense. Eerlijk gezegd totaal niet wat ik had verwacht van een Porsche dealer. En ik dacht; jeetje, dit is wel een hele mooie kans om hier te mogen werken!”  

Voldoening door resultaat
“Na de accountancy heb ik voor twee fotozaken en twee autobedrijven gewerkt, waar ik de complete financiële administratie en personeelszaken deed. Het is de combinatie van de liefde voor cijfers, organiseren en regelen die me trekt. De boekhouding moet altijd kloppen. Dus wanneer alles klopt en goed loopt denk ik; hé, lekker! Daar haal ik mijn voldoening uit.”

Vooruitkijken
“Waar ik het meest naar uitkijk? Het moment dat ik het auto- en boekhoudprogramma volledig onder de knie heb en alles eigen heb gemaakt. Voor nu volg ik de online (Porsche) webinars en verdiep ik me in de autoverkoopadministratie. Ook kijk ik uit naar de nieuwbouw volgend jaar in Deventer. En het belangrijkste is, ik voel me prettig hier in dit team en heb de nodige uitdaging.”