Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Twente is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Porsche Centrum Twente verhuist naar Deventer.

07 juni 2019

Twente verlegt grenzen richting Deventer. 
Porsche Centrum Twente gaat een nieuwe Porsche Experience à la Twente bouwen op het A1 Bedrijvenpark Deventer. 

Porsche Centrum Twente staat volop in bloei. Meer Porsches op voorraad, stijgende verkopen, plus een groeiend aantal monteurs en bruggen in onze werkplaats. Deze groei heeft echter wel als gevolg dat het huidige onderkomen niet langer met ons mee kan groeien. Als Porsche dealer voor u, vinden wij dat wij voorop moeten blijven lopen in persoonlijke dienstverlening, kwaliteit, bereikbaarheid en klanttevredenheid. Daarom hebben wij de unieke kans om een volledig nieuw Porsche Centrum Twente te kunnen bouwen met beide handen aangegrepen.

Een nieuwe plek die ons alle ruimte biedt om u nog beter en sneller van dienst te kunnen zijn. Deze hebben wij gevonden op het A1 Bedrijvenpark Deventer op de eerste rij langs de (vernieuwde) A1, bereikbaar via afslag 24 - Deventer Schalkhaar. Voor onze klanten uit Twente op slechts 11 minuten afstand van afslag Enter. Een geheel nieuwe Porsche Experience à la Twente, want de vertrouwde naam Porsche Centrum Twente en het bijbehorende Twentse karakter blijven behouden. Wij hebben er ontzettend veel zin in om u vanaf medio 2021 in Deventer te mogen verwelkomen.

Wij zullen u als eerste informeren over de voortgang en meenemen in dit proces. Vandaar alvast een tipje van de sluier. Een showroom en werkplaats naar de nieuwste maatstaven van Porsche. Heel bijzonder dus, maar uiteraard wel met de nodige Twentse jus. Er komt een heuse “inpandige Vonderweg”. Bij binnenkomst ontmoet u net als nu als eerste onze vertrouwde gastvrouwen Marjolein en Floor. Ook hebben wij de, voor Twentse begrippen bekende, achterdeur voor u open staan, welke direct toegang biedt tot de werkplaats, de aftersales en een gezellige koffie corner. Op de eerste verdieping komt een ruimte voor een grote Porsche Approved voorraad. Zin in een proefrit? Dan rijden wij de gewenste Porsche graag voor u naar beneden. Ook zijn wij in Deventer straks helemaal voorbereid op de nieuwe generatie sportwagens, Porsche E-Performance.

Kortom klaar voor de toekomst met meer ruimte in een moderne ambiance waarin wij samen met u de komende jaren verder kunnen groeien. Met de huiselijke, laagdrempelige sfeer en leuke mensen, zoals u van ons gewend bent.

Heeft u tips of suggesties? Daar staan wij altijd voor open. Voor dit en acquisitie met betrekking tot de bouw vragen wij u te reageren via het volgende e-mailadres: nieuwbouw@porschecentrumtwente.nl. Dit project is volledig uit handen gegeven, zodat wij ons kunnen blijven focussen op ons dagelijkse werk, de verkoop en service verlening! Wij hopen op uw begrip.

Het duurt nog even, maar wij kunnen nu al niet wachten tot het zover is! Wij houden u op de hoogte.