Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Twente is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Rob: "Werkplaats uitgebreid met 5 bruggen"

24 april 2023

In de voorraadhal zijn vijf splinternieuwe bruggen in gebruik genomen. Dat betekent meer capaciteit en minder wachttijd voor onderhoud en reparaties. De ruimte biedt ook plek aan nieuwe monteurs die onlangs zijn aangenomen. Rob: “Zo spelen we in op de toenemende vraag aan onderhoud in onze werkplaats. Alles voor de ultieme Porsche beleving.”

 

YoungTimer onderhoud

In ‘Hal 2’ is nu, naast regulier onderhoud, ook meer ruimte om Porsche Classic’s en Youngtimers (vanaf 1988) in de watten te leggen. Onderhoud, revisies, technisch upgraden of cosmetisch verfraaien. Onder leiding van specialist Sven Haverkamp en Autocare is alles mogelijk. “We zoeken zelf ook uitzonderlijke Porsches uit met een mooie historie om in ere te herstellen. Michel en Bas selecteerden onlangs nog een speciale race-uitvoering van de Porsche 964 NGT. Dat zijn pareltjes waar we graag aan werken,” vertelt Rob.

 

Elektrificatie & tijd

De werkplaats zet daarnaast in op elektrificatie, met de populariteit van de Taycan en de komst van de elektrische Macan. Rob:Inmiddels is het gros van onze monteurs Hoogvolt Technicus. We hebben zelfs een aantal Hoogvolt Experts in huis die alle reparaties mogen uitvoeren aan elke elektrische auto.” Naast de uitbreiding van het aantal monteurs is ook de backoffice versterkt met onder andere een garantiespecialist.

Dat zorgt voor minder werkdruk en meer flexibiliteit. We willen dat de jongens de tijd nemen voor wat ze doen. Het gaat niet om snelheid, de klus moet helemaal goed gebeuren. Dat betekent topservice voor de klant en een Porsche die 110% in orde weer de deur weer uitgaat, maar het werkt ook fijner voor de monteurs.”


Een sterk team

Rob: “Ik ben trots dat we tijdens de groeispurt van afgelopen jaar onze plek als nummer 1 Porsche dealer hebben kunnen waarborgen. Mijn droom is dan ook dat we met de huidige teamgeest en loyaliteit van de club verdere groei realiseren. Daar blijf ik altijd scherp en kritisch op.”
Zo sleutelt iedere nieuwe monteur een dag mee in de werkplaats voor hij een contract tekent. “Zodat onze collega’s net als die jongens, of meiden, kunnen aftasten of het werkt. We hebben een hecht team en dat willen we koste wat kost vasthouden. Naast technische skills en ervaring moet iemand écht binnen de club passen.”

 

Er is nog een hagelnieuwe brug vrij in de werkplaats. Bekijk hier de vacature Eerste Automonteur.