Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Twente is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Robert Huiskamp versterkt het Sales Executive team

28 mei 2024

MEET THE TEAM | Het Porsche motto ‘Dreamers. On.’ past helemaal in het straatje van Robert Huiskamp. Waar hij zeven jaar geleden in de modebranche actief was, werkte Robert zich als verkoopadviseur op in de Automotive. Nu mag hij als sales executive aansluiten bij de Porsche Centrum Twente familie. “Als je een droom hebt, ga er dan voor. Dan kan je die écht bereiken.”

 

Sinds deze maand is Robert sales executive bij Porsche Centrum Twente. Aan hem de taak om klanten tevreden met een grote glimlach de deur uit te laten gaan. Dat is waar het Robert om draait. “Als ik zie dat de klant gelukkig is en zijn of haar droom heeft verwezenlijkt, dan maakt dat mij gelukkig”

 

Welkom bij Porsche

Hoewel Robert, voormalig werkzaam bij een Audi-dealer, prima op zijn plek zat, voelde hij dat er meer in het verschiet lag. “In privésferen had ik wel eens laten weten dat ik ooit eens bij Porsche zou willen werken. Het is toch wel het neusje van de zalm”. Toen hij door Michel Arfman werd gebeld, lag de kans ineens voor het grijpen. “Het voelde gelijk goed toen ik hier binnenkwam. Echt als een warm bad. De keus was dan ook snel gemaakt.”

 

Klanten blij maken

De connectie aangaan met klanten is uiteindelijk onder aan de streep het belangrijkste, vindt Robert. “Om welk product het ook gaat; je moet begrijpen waar de wensen van de klant liggen.” Hij streeft dan ook altijd naar een goede klantrelatie. “Ik ben graag een gesprekspartner die men kan vertrouwen en op kan bouwen, dat gecombineerd met een goede dosis humor.”

 

Heel menselijk

De klantgerichte benadering van Robert sluit naadloos aan bij de familiecultuur van Porsche Centrum Twente. “Porsche is een hoogstaand merk met veel aanzien. De sfeer bij Porsche Centrum Twente is juist informeel en laagdrempelig in de beste zin van het woord.” Dit familiegevoel werkt niet alleen prettig voor Robert, maar ook voor zijn klanten. “Ik vind het mooi om te horen dat klanten graag bij de ‘Porsche Centrum Twente-familie’ willen horen en ik dat mede mogelijk mag maken.”

 

Perspectief

Robert kijkt uit naar de vele mogelijkheden die voor hem liggen. “Ik hou van de drukte hier en geniet van de interactie met klanten. Daarnaast kijk ik uit naar het vernieuwde modellenoffensief van het merk en naar alle evenementen, die het Porsche Centrum Twente-gevoel nog meer versterken. Ik kan niet wachten om daar meer van te zien en mee te maken.”