Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Twente is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Sales Manager Han over de vernieuwde Porsche Cayenne: “Compleet nieuwe rijervaring”

05 juni 2023

Met twintig jaar ervaring in de automotive – waarvan acht bij Porsche – zag Han Koggel (Sales Manager bij Porsche Centrum Twente) al heel wat updates voorbij komen. Daarom praat hij u graag bij over de vernieuwde Porsche Cayenne. Een update die even op zich liet wachten, maar met een nieuwe motor, vernieuwd interieur, onderstel én design het wachten waard.

 

Verbeterde motor en design

De Cayenne is op verschillende vlakken vernieuwd. Zo krijgt hij een nieuwere en krachtigere elektromotor. In combinatie met de benzinemotor rijdt u gemakkelijk lange afstanden. “De Cayenne heeft het gemak van elektrisch rijden en de kracht van een benzinemotor. Hij kent het beste van twee werelden,” vertelt Han.

 

Design en verlichting

Ook het design van de luxe-SUV krijgt een flinke update. Zo heeft hij een nieuwe voorzijde met rondere voorschermen, aangepaste motorkap en nieuwe matrix led-koplampen. Deze accentueren de breedte van de Porsche. Han: “De camera voor de koplampen is een stuk intelligenter en sneller. Zo licht hij voetgangers en verkeersborden uit. Om dit te ervaren, moeten klanten eigenlijk een testrit in de avond maken. Dan merkt u direct het grote verschil.”

 

Vernieuwd interieur

Ook de binnenkant van de vernieuwde Cayenne krijgt een update. Zo neemt hij de digitale cockpit-elementen van de Taycan over. Tevens kan de bijrijder voorzien worden van een digitaal infotainmentdisplay voor de routebegeleiding en actuele status van de auto. Daarbij kan de bijrijder ook entertainment instellen. Han: “Zo’n cockpit is vrij uniek in de branche, zeker binnen het SUV-segment. Porsche loopt daarin echt voor.”

 

Compleet nieuwe rijervaring

Volgens Han is de update van de Cayenne een compleet nieuwe rijervaring. “Doordat de motor, het interieur, onderstel en het design is aangepakt, stapt u in een compleet nieuwe Cayenne. Ik heb de foto’s van de Cayenne natuurlijk al gezien. Nu ben ik vooral heel benieuwd naar de rijbeleving.”

 

De eerste proefrit bij Porsche Centrum Twente

Per eind juli bezichtigt u de vernieuwde Cayenne bij Porsche Centrum Twente. Vanaf dan kunt u de eerste proefrit maken. Eind juni zal een selecte groep klanten al een glimp opvangen van het nieuwe model. Wij doen ons best zo veel mogelijk mensen de Cayenne te laten ervaren, alvorens de introductie in juli. Han zelf kan niet wachten om de nieuwe Cayenne te zien. “We zagen al verschillende video’s van de Cayenne. Nu wil ik, en velen met mij, deze Porsche natuurlijk graag in levenden lijve zien.”

 

Waar Han vooral naar uitkijkt, is het succes van de Cayenne. “De Cayenne is een SUV die zijn tijd ver vooruit was. De auto bewees zich in zijn twintigjarig bestaan dan ook echt. Niet vreemd dat afgelopen jaren de vraag naar Cayenne flink groeide. En nu hij zo’n fantastisch grote update krijgt, verwacht ik dat deze Porsche echt in de smaak zal vallen bij onze klanten,” sluit Han enthousiast af.

 

Eind juli kunt u de nieuwe Cayenne bezichtigen in onze showroom. Heeft u vragen over de nieuwe Cayenne of wilt u hulp bij het configureren van uw droom Cayenne? Neem dan gerust contact met ons op of kom vandaag nog langs in onze showroom.