Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Twente is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Vacature eerste automonteur - fulltime

11 januari 2021

Vacature eerste automonteur - fulltime 

 

Functieomschrijving

Door toenemende groei zijn wij op zoek naar een gemotiveerde, enthousiaste eerste automonteur met minimaal 5 jaar werkervaring in soortgelijke functie. 

Porsche is een merk dat constant blijft innoveren en sinds de overstap van luchtgekoelde modellen naar watergekoelde, hybride en elektrische auto's niet stil staat. Dit biedt medewerkers kansen om zich ook te blijven ontwikkelen. Het team van Porsche Centrum Twente bestaat uit medewerkers die deze veranderingen en uitdagingen graag aangaan en het contact met de klant voorop stellen. Binnen onze organisatie heerst er een goede teamsfeer waarbij professionaliteit, persoonlijk contact en service centraal staan. 

Functie-eisen

Wij zoeken een collega die zich graag mee wil blijven ontwikkelen met het merk Porsche (denk o.a. aan de elektrische Porsche Taycan). Het is daarom belangrijk dat je de ambitie hebt om je te verdiepen in het merk d.m.v. trainingen en cursussen die aanwezig zijn binnen Porsche. Verder verwachten wij dat je op dit moment minimaal 5 jaar werkervaring hebt in een soortgelijke functie. Je bent in het bezit van het diploma eerste autotechnicus. Een diploma APK keurmeester een pré. Je zal werken volgens de richtlijnen van Porsche en daarbij werk je samen met onze voormannen service adviseurs en magazijn medewerkers. Daarnaast is het belangrijk dat je klantcontact niet uit de weg gaat en de passie van de klant voor zijn of haar Porsche kan versterken. Je kent je verantwoordelijkheid, je bent correct en een spontane verschijning richting onze klanten. Samen met jouw Porsche Centrum Twente collega’s vorm je het visitekaartje van ons bedrijf. Als team streven we naar de best mogelijke service voor onze klanten. De lat ligt hoog, maar daar krijg je ook heel veel moois voor terug; de hele dag samen met de leukste en gepassioneerde collega's tussen de mooiste Porsches, leuke contacten met onze klanten en prima arbeidsvoorwaarden plus een dito beloning. 

Spreekt dit jou aan? Solliciteren kan door een sollicitatiebrief inclusief c.v. per e-mail te verzenden naar info@porschecentrumtwente.nl t.a.v. De heer Rob Hilgerink.

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld