Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Twente is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Aidan de Jong

Aidan de Jong

MEET THE TEAM - Sinds maart werkt Deventenaar Aidan de Jong bij Porsche Centrum Twente als Autotechnicus. Na 18 jaar bij Volvo, eerst als monteur en later chef werkplaats, staat hij nu onder de brug in Enter. “Het leukste aan mijn baan vind ik de afwisseling, de ene dag ben ik een storing aan het uitpluizen, de andere dag ben ik weer bezig met onderhoud of een aflevering. Elke dag is anders en zo blijft het leuk.”

Passie

“Thuis heb ik ook een klassieker: een Volvo Amazone. Daaraan sleutelen vind ik leuker dan erin rijden eigenlijk, dus ik zit in het goede vak. Ik heb hem al sinds 2006, dus daar ben ik wel aan gehecht. Hier sleutel ik het liefst aan de Porsche 911. Dat vind ik gewoon de mooiste Porsche, al van kleins af aan.”

Waarom Porsche?

“Porsche is natuurlijk een mooi merk en de auto’s zien er super uit. Maar dat was niet de eerste reden waarom ik voor Porsche Centrum Twente heb gekozen. Ik ben hier terecht gekomen via Dion [Reconditionering Specialist], een oud-collega van Volvo Deventer. Het beviel hem hier zo goed dat ik besloot een dagje mee te lopen. En ik merkte eigenlijk al snel dat het goed zat. De sfeer voelde goed aan en dat is voor mij erg belangrijk. Ik ben eigenlijk voor het bedrijf gevallen.”

Uitdaging

“Problemen oplossen vind ik uitdagend werk: een storing of draadbreukje vinden en oplossen. Het technische speurwerk. Ik zet graag een stapje extra voor mijn baan, wil nieuwe diagnoses leren uitvoeren en verder kijken dan alleen het onderhoud. Daar zit voor mij de uitdaging en daar houd ik van. Ik vind het belangrijk dat ik klanten een goede en snelle service kan geven.”


Terug naar het overzicht