Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Twente is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Anne-Jan Krol

Anne-Jan versterkt salesteam Porsche Centrum Twente

 

Vanaf deze week voegt Anne-Jan Krol zich bij team Twente als Sales Executive. Na bijna 5 jaar bij de Herwers Groep in Arnhem maakt de ervaren Verkoopleider de overstap naar Porsche. Anne-Jan: “Als je in de autobranche werkt, ambieer je altijd een carrière stap naar boven. Werken voor Porsche is dan dé ultieme upgrade.” Én mooi meegenomen; hij woont in Epse straks op een steenworpafstand van het nieuwe pand. Maar, “ik kan ook gewoon plat proaten,” grapt hij. 

 

Alles met een gaspedaal

Anne-Jan is sinds 3 maanden vader van een zoon. Zelf groeide hij op in het timmerbedrijf van zijn vader. Maar had toen zelf vooral oog voor brommers. “Als je er maar gas mee kan geven,” meent hij. “Brommers, motoren en auto’s; ik knapte ze op en verkocht ze door aan vrienden en kennissen.” Die verkoop-drive zat er dus altijd al in. “Op mijn 19de begon ik als verkoper bij Vaartland.nl. En sindsdien ben ik nooit meer weggeweest uit de autobranche.”

 

Porsche liefhebber

En nog steeds staat hij rustig op zondag zelf de winterwielen te wisselen. Want op de oprit staat sinds kort een Cayenne uit 2007. “Van mijn vrouw krijg ik soms foto’s dat ze hem in de wasbox staat te wassen en stofzuigen”, lacht Anne-Jan. “Een vrouw naar m’n hart!” Ik had de Cayenne ondertussen alweer drie keer kunnen verkopen maar zij is er al helemaal aan verknocht.” Tijdens een terugroepactie voor diezelfde Cayenne stapte Anne-Jan de showroom in Enter binnen. “Toen vernam ik dat er een vacature was hier en van het één kwam het ander…”  

 

Goede drive

Binnen team Twente hoopt Anne-Jan vooral voor een goede sfeer te zorgen. “Ik loop altijd met een lach op mijn gezicht rond. Ik word gewoon enthousiast van dit werk en steek graag de handen uit de mouwen. Want als de sfeer intern goed is, dan merken klanten dat ook. 

Auto’s verkopen is misschien je voornaamste taak, maar je werkt er samen ook aan om van de hele vestiging een succes te maken. En daar kijk ik ontzettend naar uit!”

 


Terug naar het overzicht