Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Twente is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Ard Visser

Ard Visser

De Porsche 993 als ultieme sportwagen. Ard over Porsche.

MEET THE TEAM – Ard Visser is een echte liefhebber van de klassieke 911 sportwagens. Hij werkt dan ook al een ruime tijd met Porsche. Ard: “Ik loop sinds 1999 mee bij Porsche, ik ben er vroeger mee opgegroeid. De Porsche 993 was de auto waardoor ik met Porsche wilde werken.”

“De sportwagens zijn voor mij echt pure Porsche belevenis. En dan vooral de 993, de versie van de Porsche 911 gefabriceerd en verkocht tussen 1993 en 1998. Dat is een van de laatste auto’s met een luchtgekoelde motor, daarna vervangen door een watergekoelde motor. Er zit techniek in die je niet ziet bij andere merken. Dat is gewoon gaaf.

De rijders van de Porsche sportwagens zijn vaak echte liefhebbers. Voor veel klanten is hun Porsche een kindje van ze. Ik zie mijzelf als een verlengstuk van de hobby van een klant. Aan ons de eer om te sleutelen aan zijn hobby. Daarom leveren we als dealer ook topservice.

De verscheidenheid aan auto’s in de werkplaats maakt het werk zo leuk. En de verschillende werkzaamheden die ik doe in mijn werk bij Porsche Centrum Twente: sleutelen, de aftersales of werkplaats ondersteunen. Het is mooi om aan die aspecten van het merk te werken. Ik hoop het nog lang te doen.”


Terug naar het overzicht