Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Twente is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Bas Droog

Bas Droog

Meet the team: Porsche technicus Bas Droog

MEET THE TEAM – Goede muziek op de radio en een Porsche Macan op de brug. Enschedeër Bas Droog is helemaal thuis in de werkplaats van Porsche Centrum Twente. Hij werkt ondertussen ruim 2 jaar als autotechnicus bij Porsche Centrum Twente en is nog lang niet uitgeleerd. “Zeker met een merk als Porsche, je leert elke dag een beetje bij.” 

Verhuizing 2021
Of de verhuizing naar Deventer erg leeft in het team? Bas: “Heel erg! We zien er allemaal naar uit en denken allemaal mee. Vanuit Enschede is het wel een eindje knallen straks maar dat heb ik ervoor over. Al het nieuwe, daar kijk ik het meest naar uit. Alles spic en span, netjes voor mekaar. Da’ vin’ ik mooi. Doordat we zo vol zitten hier, wordt het al snel rommelig.” 

De werkplaats groeit inderdaad aardig uit zijn jasje. “Er komen zelfs mensen vanuit Amsterdam of Den Haag. Ik denk dankzij het laagdrempelige. Michel is echt een team man en dat merk je aan hoe we met elkaar omgaan en met elkaar praten in het team. Dat wil ik ook dagelijks betekenen voor klanten. Dat mensen zich thuis voelen en hier met plezier komen. Een mooi compliment dat dat zich rond spreekt.”

Jongensdroom 
“Langzaamaan komen er steeds meer hybride auto’s de werkplaats in en de Taycan komt er ook aan, dat wordt even omschakelen,” grinnikt Bas. “Porsche kennende is het weer een top auto, daar zorgen ze wel voor. We gaan regelmatig naar Leusden om daar trainingen te volgen en een bepaald niveau te halen. Het is natuurlijk een jongensdroom als je van auto’s houdt en je hier mag werken. Da’s geweldig.”

Onvergetelijke tour 
De leukste herinnering tot nu toe bij Twente, daar hoeft Bas niet lang over te denken. “De tour door Luxemburg, georganiseerd door Dolf Dekking. Dat was een fantastisch weekend. Met klanten, collega’s en allemaal autoliefhebbers. Ik kreeg ook wel wat vragen, met m’n Porsche Centrum Twente shirtje aan, dat is helemaal leuk. Een onvergetelijk weekend.”


Terug naar het overzicht