Bryan Lammertink

Nieuw bij het team. Bryan over Porsche.

MEET THE TEAM – Bryan Lammertink versterkt sinds drie maanden het Porsche Centrum Twente team. Dankzij Bryan zien Porsches er na een bezoek aan de werkplaats weer uit als nieuw. Bryan: “De weken vliegen voorbij. Te gek dat je voor zo’n mooi merk mag werken. De affiniteit met Porsche groeit nog met de dag.”

Bryan: “Wanneer auto’s komen voor een beurt of een set winterbanden zorg ik altijd dat ze weer schoon teruggaan naar de eigenaar. Als er ruimte voor is zet ik het klokje op tijd, reinig ik de velgen en het dashboard. Als je hoort dat klanten er heel blij mee zijn en dat de Porsche er weer als nieuw uitziet, is dat wel een klein schouderklopje voor jezelf. Dat is mijn uitdaging.

‘s Morgens begin ik met het controleren van de demo auto’s waar proefritten mee worden gereden. Zijn ze afgetankt en schoon vanbinnen? Als dat erop zit loop ik een rondje door de showroom om te kijken of de auto’s er goed bij staan. Daarnaast probeer de jongens in de werkplaats zo veel mogelijk te ondersteunen.

Het team maakt het werken hier ook extra leuk. Je merkt dat we hier samen wat willen uitstralen. Dan blijkt ook nog dat onze vestiging hoog aangeschreven staat in Nederland, dat maakt me extra trots.”

 

Terug naar ons team

Neem contact op

Bryan Lammertink

Bryan Lammertink