Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Twente is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Bryan Lammertink

Bryan: Van zaterdaghulp tot Porsche Pro

 

MEET THE TEAM – Barstensvol ambitie én kennis. Bryan Lammertink begon vier jaar geleden bij Porsche Centrum Twente in de was box maar merkte al snel: ik wil meer betekenen voor Porsche. Ondertussen heeft hij ‘Porsche Pro’ achter zijn naam staan. En die verkoopondersteunende rol is hem op het lijf geschreven.  

 

Wie niet waagt…

Bryan blikt terug naar zijn start bij Porsche Centrum Twente: “Toen ik hier in 2016 begon in de wasstraat wist ik niet zo goed wat ik wilde in mijn werk. Maar ik kreeg hier zoveel vertrouwen van iedereen. Ik hielp bij proefritten en mocht de showroom opstelling strak houden. Hier heb ik zelfvertrouwen gekregen.”
Het plezier dat hij uit zijn werk haalde en de collega’s om hem heen zorgde ervoor dat hij meer uit het werken voor Porsche wou halen. “Ik had zin in een nieuwe uitdaging.''

Meer in ’t vat

Dus vroeg hij Michel ‘of er niet wat meer in ’t vat zat’. En zat er zeker. Tegenwoordig is Bryan verantwoordelijk voor het opstellen van de showroom. “Ik vind het leuk om een klant die voor het eerst hier binnenkomt te ontvangen en kennis te laten maken met Porsche. Om ze uiteindelijk te koppelen aan één van mijn sales collega's.”

Doordeweeks houdt Bryan ons online aanbod aan occasions scherp in de gaten. Hij brengt ingeruilde modellen en nieuwe voorraad in kaart. En als er een Porsche nog éven gewassen moet worden zodat hij op de foto kan voor de site… dan pakt hij de sponzen af en toe gewoon nog even op.


Daarnaast maakt Bryan Porsches proefrit-klaar én stapt hij regelmatig even in om te laten zien hoe je optimaal van je Porsche geniet, of je nu sportief of comfortabel rijdt. Tussendoor vertelt hij je alles over je Porsche: van het Porsche Active Suspension Management (PASM) controle systeem tot de dynamische koplampen.

Van klas naar klasse

Die auto-kennis heeft Bryan te danken aan zijn grenzeloze nieuwsgierigheid. In zijn vrije tijd sleutelt hij namelijk aan zijn Peugeot 106 of aan de Mercedes die hij kocht samen met vrienden.
Op de weinige momenten dát hij stil zit, spijkert hij zijn Porsche-kennis bij met trainingen van de Porsche Academy. ''En dan merk ik, ik ben er nog lang niet. Maar dat vind ik ook zo gaaf aan dit merk, er valt enorm veel te leren.”

Want ook al bleek de PABO niks voor hem, de drang om te leren is zijn tweede natuur. “Mensen wat nieuws bijbrengen en uitleggen hoé iets werkt. Dat vind ik gewoon leuk. Maar de rompslomp die komt kijken bij docent zijn? Dat was niks voor mij geweest, ” lacht hij.  

 

Missie geslaagd

Dus houdt hij het tegenwoordig bij een ‘Masterclass Porsche techniek en rijgedrag’. En is de afleverhal zijn klaslokaal. "Het enthousiasme van klanten is zo aanstekelijk. Zeker op het moment wanneer het doek van een nieuwe Porsche afglijdt… Ik geef nog wat toelichting en beantwoordt vragen. Als een klant ons terrein verlaat in zijn Porsche met een grote glimlach, dan is mijn dag geslaagd.”


Terug naar het overzicht