Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Twente is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Daphne Reijmer

Gastvrouw Daphne Reijmer versterkt team Twente

 

MEET THE TEAM – Een nieuw gezicht in onze showroom: van maandag tot en met vrijdag krijgt u een warm welkom van Daphne Reijmer uit Epse. Voorheen medewerker tendersupport en sinds februari vol energie aan de slag als gastvrouw met onder andere marketing en eventplanning voor Porsche Centrum Twente.

 

Van aanbestedingstrajecten voor ingenieurswerk naar brullende motoren… Het is misschien even wennen, de dynamiek in de showroom. “Ik ren me de benen onder m’n lijf vandaan,” lacht Daphne. ”Die 10.000 stappen per dag maak ik hier wel. Maar het is super leuk om mezelf na 10 jaar bij Witteveen+Bos weer uit te dagen in een totaal nieuwe branche. Hoewel de liefde voor techniek juist overeenkomt. Razend interessant om te zien bijvoorbeeld hoe Porsche innoveert en de trend van elektrische mobiliteit vormgeeft.”


De verbindende factor
Daphne: “Ik hoop met mijn ervaring extra rust te brengen in het team als vast gezicht voor klanten én collega’s. Want vanachter de front desk spreek je iedereen. En dat past helemaal bij mij. Ik ben onwijs nieuwsgierig en houd van verbanden leggen. Ik wil altijd weten waarom we iets doen en zoek graag naar oplossingen voor hoe iets wél kan. “Nee” zul je van mij dan ook niet snel horen.”

Lego & beleggen
Haar man verraste haar met een 911 Lego-model zodra ze haar contract tekende. Een leuke challenge om samen met haar neefjes aan te knutselen. Daphne stapt zelf ook graag in de auto voor een tour door de Alpen of Dolomieten. “Mijn man en ik houden wel van een mooie roadtrip. Er is zelfs al jaren een “911” beleggingspotje. Een mooie droom voor de toekomst!”


Terug naar het overzicht