Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Twente is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Hans Veelers

Hans Veelers

Tijdloos & innovatief. Hans over Porsche.

MEET THE TEAM – Hans Veelers werkt deze maand 5 jaar bij Porsche Centrum Twente. “Het meest bijzondere aan hier werken zijn de auto’s. Ik heb vanaf jongs af aan een grote passie gehad voor auto’s, voornamelijk sportauto’s. Het is ook een droom van mij geweest voor Porsche te werken,” stelt Hans Veelers.

Hans: “Porsche is tijdloos, modellen van 20 of 30 jaar geleden zijn nog steeds super mooie auto’s. Maar de techniek verandert continu. Vooral de nieuwste modellen zijn echt hightech. Daarom volgen we veel trainingen bij Porsche zodat we altijd up to date blijven.

Hier ken ik alle auto’s vanbinnen en vanbuiten. Je werkt heel specifiek, dat maakt het zo leuk. Ik vind het belangrijk om dicht bij het vak te blijven en die kennis bij te houden. Laatst was er een 918 Spyder in de werkplaats, het is natuurlijk een eer om daaraan te werken.”


Terug naar het overzicht