Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Twente is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Ilona Pol

MEET THE TEAM – Vroeger croste ze in een oude Golf GTI over het maïsveld van Terwolde. Tegenwoordig houdt ze het bij de Formule 1 vanaf de bank. Maar één ding is nooit veranderd: Ilona Pol is een ware autofanaat. Na 20 jaar als gastvrouw bij Pouw neemt ze nu plaats achter de receptiebalie van Porsche Centrum Twente.

 

Gastvrouw in hart en nieren

Het viel nog best zwaar om afscheid te nemen van de Volkswagen showroom. Want de Golf V5 en GTI-modellen heeft Ilona in haar hart gesloten. “Maar aan de slag bij hét sportwagen merk? Zo’n kans kon ik niet laten schieten. Het is een cadeautje om je werk te doen omringt door Porsches.”

 

”Bij Porsche Centrum Twente wil ik graag het ‘warme bad’ gevoel behouden,” stelt Ilona. “Dus ik ga me er hard voor maken om klanten snel te leren kennen. Het feit dat Porsche rijders soms alleen even binnenlopen voor een kop koffie zegt genoeg over de band die ze hier hebben met klanten.”

 

Snelheidsduivel

In haar vrije tijd geniet Ilona enorm van haar zoontje, die al behoorlijk wat Porsches in elkaar geknutseld heeft met Lego. Daarnaast was ze tot voor kort fanatiek als zumba-instructrice. Die hobby heeft nu plaatst gemaakt voor hardlopen door Deventer. “Zodat ik toch nog een beetje fit uit een 911 kan stappen…” lacht ze.


Terug naar het overzicht