Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Twente is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Jeanet Knobben

Jeanet Knobben

Financial controller Jeanet over cijfers (en niet alleen 911)

MEET THE TEAM – Wellicht heb je haar naam wel eens zien verschijnen op een rekening: Jeanet Knobben. Onze financiële frontlady behandelt namelijk alle financiële zaken van Porsche Centrum Twente. “Facturen, vragen en betalingsverzoeken; alles komt hier voorbij en het moet gewoon vlekkeloos verlopen.

10 jaar Porsche
Jeanet viert deze zomer haar 10-jarig jubileum in Enter. “Na 13 jaar in de accountancy wilde ik meer contact met het bedrijfsleven. Minder aandacht voor de klok, meer aandacht voor vragen vanuit het bedrijf. De btw-aangifte moet correct gebeuren, maar inzicht in de maandcijfers en verschillen verklaren is zeker zo belangrijk. De dienstverlening maakt het zo leuk. Af en toe een praatje maken met een klant in de showroom of tijdens een evenement. Je hebt een gezicht bij de namen die je voorbij ziet komen en zij weten ook wie er achter ‘de papieren’ zit."

Gekkigheid
Vanuit haar kantoor boven de showroom gaat ze dagelijks ‘op zoek naar gekkigheid’, zegt Jeanet het met een knipoog. “Budgetten opstellen,forecast maken, controle van facturen; een doorlopend proces dat juist en tijdig dient te gebeuren. Het moet er gestroomlijnd uit zien. Net als een Porsche zeg maar.” 

Teamspirit
“Terugkijkend naar de afgelopen jaren is de terugkeer van Michel naar Twente in 2015 wel een heel mooi moment geweest. Vooral door de positieve vibe die dat met zich mee heeft gebracht. 
Wat in al die jaren in Enter niet is veranderd? “Het teamgevoel. We doen het met z’n allen en we maken er iets moois van; dat is de sfeer die hier heerst. Het maakt niet uit of je de autoverkoper bent, autowasser of degene die de inkopen doet. Het gaat om het totaalplaatje en iedereen draagt een steentje bij. We hebben een gezamenlijk doel; klanttevredenheid boven alles voor dit prachtige merk. Wat hoop ik hier nog mee te maken? “Het moment dat we hier echt uit ons jasje groeien.”


Terug naar het overzicht