Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Twente is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Jeroen Wigger

Jeroen Wigger

Jeroen: oude bekende, nieuwe rol

MEET THE TEAM - Jeroen Wigger is na 10 ruim jaar weer terug bij Porsche Centrum Twente. Na jaren aan auto’s gesleuteld te hebben staat hij nu aan de aftersales kant. Samen met Aftersales Manager Rob Hilgerink geeft hij vol gas voor de perfecte service.

Een oude bekende
Jeroen: “Ik heb altijd gesleuteld en heb hier 10 jaar terug gewerkt in de werkplaats. Vanuit die tijd ken ik Ard, Paul en Marcel (van der Kolk). Toen ik hier in de werkplaats liep leek me wat Arjan deed al zo mooi. Dat schoot me laatst te binnen. En nu zit ik hier, heel bijzonder. Arjan had enorm veel ervaring en had mij heel veel kunnen leren.”

Totaalplaatje
Jeroen: “Ik ga de werkplaats zeker niet missen. In de aftersales weet je nooit hoe je week eruit gaat zien. Ik vind het klantcontact leuk maar ook de afwisseling in het werk. De dagen vliegen voorbij. Ik wil de klanten echt proberen te ontlasten en ervoor zorgen dat alles geregeld is. Het totaalplaatje moet kloppen. Als je je Porsche hier brengt moet je zeker weten; ‘dat komt in orde’. Dat vind ik mooi.”

Porsche Centrum Twente
Jeroen: “Na het eerste gesprek met Michel ging ik hier met een big smile weg, dat was een goed teken, het klopte gewoon. Vanaf mijn eerste werkdag merkte ik dat het een hecht team is. Je merkt de teamspirit, we gaan het samen fixen. Dat vind ik mooi aan Porsche Centrum Twente.”


Terug naar het overzicht