Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Twente is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Jolanda Melenhorst

Jolanda Melenhorst

Meet the team: Financieel medewerker Jolanda

MEET THE TEAM – Met Jolanda Melenhorst uit Raalte zijn we sinds 1 april 2020 weer een collega rijker. En wel een Financieel medewerker die van aanpakken weet: van de verkoopadministratie tot mailingen en de financiële administratie. “Een ontzettend leuke nieuwe uitdaging,” volgens Jolanda. En ze is niet de enige met een voorliefde voor cijfers thuis: “Ik heb drie kinderen waarvan de oudste ook de accountancy in gaat.”  

“Ik ken Jeanette [Kobben, Financieel Controller] omdat we oorspronkelijk bij hetzelfde accountantskantoor werkten. Ze was erg enthousiast over werken bij Porsche Centrum Twente en zei: ‘Kom anders een dagje meelopen.’ Dat heb ik gedaan. Er heerst een heel relaxed sfeertje, no-nonsense. Eerlijk gezegd totaal niet wat ik had verwacht van een Porsche dealer. En ik dacht; jeetje het is wel een hele mooie kans om hier te komen werken.”  

Voldoening naar resultaat
“Ik heb eerder bij een autobedrijf gewerkt, waar ik de complete financiële administratie en personeelszaken deed. Het is de combinatie van de liefde voor cijfers, organiseren en regelen die me trekt. De boekhouding moet altijd kloppen. Dus wanneer alles goed staat denk ik; hé, lekker. Overzicht en keurige facturen. Daar haal ik mijn voldoening uit.”

Vooruitkijken
“Waar ik het meest naar uitkijk is als ik het boekhoudprogramma Autoline onder de knie heb. Ik wil controle over dat programma hebben zonder te zuchten” lacht Jolanda. “Voor nu volg ik de online (Porsche)webinars en verdiep ik me in de auto’s en de verkoopadministratie. En het belangrijkste is, ik voel me echt prettig hier. Zeker weten.” 


Terug naar het overzicht