Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Twente is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Linda van Dijk

MEET THE TEAM – We verwelkomen de eerste vrouwelijke Sales executive in ons team: Linda van Dijk! En die staat haar mannetje wel. Want na jaren bij BMW, L’Oréal en Porsche Centrum Leusden weet ze precies waar ze voor staat. “Ik ga voor wat mij enthousiast maakt en energie geeft. Vandaar PorscheMijn hart ligt bij dit merk.”

 

Oog voor detail

Bij Porsche draait alles om details: van techniek tot service. “De totale beleving moet kloppen,” vertelt Linda. “Dat is precies wat mij zo aantrekt in dit merk. Met een vrouwelijke blik kijk je daar toch weer net anders tegenaan. Als iets niet mooi matcht of ‘past’ bij de persoon, ben ik niet bang om dat te zeggen. Eerlijkheid staat bij mij voorop en ik streef ernaar dat iedereen tevreden is.”

“Ik geloof ook dat je dan de beste relatie opbouwt voor de lange termijn,” meent Linda. “Want die eindigt niet bij het overhandigen van de sleutel. Dat drijft mij wellicht nog het meeste, de gesprekken met mensen. De bijzondere verhalen die klanten delen, de gesprekken waar je van leert en het feit dat je samen successen kan vieren!”

 

Auto’s en Beauty

Toen Linda deze zomer weer in gesprek kwam met Michel [Arfman] wist ze het zeker: “Ik wilde terug naar Porsche. Altijd als ik over Porsche begon te praten, kwam er een gigantische glimlach op mijn gezicht. Ik heb altijd geroepen dat ik maar voor één merk terug de automotive in zou gaan. Porsche. Dat is gelukt!” zegt Linda vol enthousiasme. 

 

Want de loopbaan van Linda begon ooit bij Porsche Centrum Leusden, waar ze vijf jaar lang heeft gewerkt. “Dat waren geweldige jaren: overdag fulltime in de showroom, in de avonduren naar de IVA Business School in Driebergen.” Daarnaast behaalde ze ook haar diploma NIMA A Sales. “Porsche zou eigenlijk als tussenjaar dienen maar het was zo’n groot feest, dat weg gaan geen optie was. Wel was het mij duidelijk dat ik mij verder wilde ontwikkelen.”

 

En dat deed ze dan ook: in Leusden groeide Linda door tot Sales Support. Om later bij BMW aan de slag te gaan als Product Genius. “Waar kon verkocht ik graag zelf de auto,” voegt Linda lachend toe. “Na BMW heb ik een paar maanden door Azië gereisd met mijn zusje. Vervolgens heb ik bij het grootste beautyconcern L’Oréal mogen werken. Dé twee branches waar ik gelukkig van word: auto’s en beauty.” Een treffende combinatie, want Linda begint de dag op stiletto’s en eindigt op sneakers.


Events

En dat komt goed uit, want die sneakers gaat Linda wel nodig hebben. Er worden namelijk heel wat meters afgelegd om relaties een tour te geven door ons nieuwe pand in Deventer. Daarnaast heeft Linda ook een belangrijke focus naar buiten toe en zal ze Porsche Centrum Twente vertegenwoordigen bij evenementen. “Heerlijk om op pad te gaan en mensen te verbinden met ons merk of met elkaar. Ik stap maar wat graag in een Porsche voor een rally of rondje circuit. Het staat zelfs bovenaan mijn verlanglijstje: mijn racelicentie halen.”

 

“Mijn eerste verkochte Porsche heb ik al mogen afleveren, de iconische 911! We hebben er een mooie herinnering van gemaakt.” En dat snapt iedereen die de gloednieuwe aflever-suite in Deventer al gezien heeft meteen. Het is en blijft een bijzonder moment, en dat moet gevierd worden. Linda: “Ik geniet elke dag van het werken met dit prachtige product, de interessante mensen en een super team in ons mooie nieuwe pand.”


Terug naar het overzicht