Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Twente is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Milou Vöcker

MEET THE TEAM – Accountmanager, werkplaatsreceptioniste, horecabaas én paardentrainster… Milou Vöcker een ‘alles kunner’ noemen is bijna een understatement. We zijn maar wat blij dat ze weer koos voor een nieuwe uitdaging. Want in februari 2021 voegde Milou zich bij ons team voor de verkoopadministratie.

 

Haar gedrevenheid en energie kan ze perfect kwijt in haar nieuwe rol. Milou: “Ik vind het mooi om die spin in het web te mogen zijn. Om de heren, en inmiddels ook de dame, van de verkoop te ontzorgen. Maar ook even bijspringen bij de receptie vind ik heerlijk. Die gedrevenheid zit er gewoon in. Ik ben niet alleen voor mijn eigen eilandje ‘facturatie’ verantwoordelijk.”

 

Paardenkracht

Milou, oorspronkelijk uit Haaksbergen, woont in Hengevelde met haar gezin. En ze heeft al heel wat kilometers in de benen op Twentse bodem. Haar training voor een hele marathon moet ze echter even onderbreken vanwege een knieblessure.  Dus pakt ze nu regelmatig haar wielrenfiets, skeelers of bokshandschoenen om zich in het zweet te werken.

 

Toch blijft paardrijden haar grootste passie. “Ik train al jaren springpaarden en maak ze wedstrijd-klaar. Het kost veel tijd, geduld en discipline. Maar daar ligt mijn hart. Toen ik achttien was runde ik een sportstal met vijf mensen. Dan kan je je afvragen: waarom werk je niet in de paardensport? Maar ik ga nu toch liever voor iets wat meer pk’s heeft!” zegt Milou lachend.

 

Warm gevoel

Milou heeft bij heel wat bedrijven gewerkt, maar naar eigen zeggen is het teamgevoel bij Porsche Centrum Twente uniek. “Iedereen is hier warm, nuchter en niet vies van hard werken. Dat past wel bij mij,” stelt Milou. “Ik wil ervoor zorgen dat onze klanten dat warme gevoel van Porsche Centrum Twente behouden. Aandacht, interesse en de gedeelde passie voor Porsche. Dat is denk ik toch wel de basis hier. Als er klanten komen, wil ik met een glimlach aan dat gevoel bijdragen.”


Terug naar het overzicht