Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Twente is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Paul Busger

Paul Busger

‘Schoonheid en ambitie’. Paul over Porsche.

MEET THE TEAM - Paul Busger werkt al sinds 2002 als Porsche technicus in de werkplaats bij Porsche Centrum Twente. Tussen het sleutelen door vertelt hij waar het merk voor hem voor staat: schoonheid vanbinnen en vanbuiten.

“Mijn werk bij Porsche Centrum Twente gaat om het gevoel bij het merk en de auto’s. Ik werk hier al sinds 2002 en ik zie mezelf niet snel sleutelen aan een ander merk.

Porsche staat voor ambitie. Dat zie je aan het product; het zijn mooie frisse auto’s vanbinnen en vanbuiten. De carrosserie is niet echt smerig, dat is ook logisch, hij is zorgvuldig gebouwd. Dat maakt het ook makkelijker om aan te sleutelen. Het is mooi schoon werk, dat past bij de auto’s.

Ook in ons team zie je die ambitie terug. We willen groeien en dat is goed. Veel van ons werken hier al lang. Je bent op elkaar ingespeeld, het is een hecht team.

Het mooiste model om aan te sleutelen? Dat is voor mij een GT3 RS 4.0. Een grandioos mooie auto. Het lijnenspel en de brute motor met 500pk, dat maakt het een jongensdroom om aan te werken. Het is een semi-raceauto, dat vind ik gewoon mooi.”


Terug naar het overzicht