Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Twente is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Rob Hilgerink

Meet the team; Rob Hilgerink

MEET THE TEAM - Rob Hilgerink bekleed sinds kort misschien wel het mooiste kantoor van Porsche Centrum Twente; het ‘adelaarsnest’, met overzicht op werkplaats en showroom. Een mooie plek voor de nieuwe Aftersales manager uit Tubbergen. Rob: “Soms hoor ik een hoop geroffel en kijk ik toch even om het hoekje om te zien welk model nu weer de werkplaats wordt binnengereden. Je werkt met sportauto’s pur sang; dat is dagelijks kippenvel.”

Benzine in je bloed
Rob: “Ik heb affiniteit met techniek. Er stroomt een beetje benzine door je aderen, zoals ze dat zeggen. Ik ben ooit begonnen als monteur in de werkplaats. Daarna ben ik service adviseur geweest, chef werkplaats en later servicemanager.” En nu dus After Sales Manager bij Porsche Centrum Twente. “De Champions Leauge onder de auto’s,” meent Rob. “De techniek, het vermogen, de rijbeleving; dat ervaar je in geen enkele andere auto.” Eerder werkte hij bij BMW in Enschede. Rob: “Daar werkte ik al met Michel samen. We begonnen altijd als een van de eersten ’s ochtends en dronken samen een kop koffie. Het is weer als vanouds.”

Eén doel
Na de eerste weken valt hem vooral het clubgevoel op. “Er is een goed samenspel tussen de dealers onderling. De bereidwilligheid is er om elkaar te adviseren bij technische problematiek. Uiteindelijk heb je allemaal hetzelfde doel; de ultieme Porsche beleving realiseren.”
Dat ervaart Rob ook in Enter. “Het is een hele hechte club waar iedereen de neuzen dezelfde kant op heeft staan. Iedereen wil de hoogste graad service garanderen. Dat is ook mijn streven. Ik ben perfectionistisch en wil de zaken strak regelen.”


Terug naar het overzicht