Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Twente is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Porsche Approved Garantie

Wilt u een aflopende garantie verlengen? Dat is mogelijk met de Porsche Approved Garantie.
Daarnaast is het mogelijk om deze garantie ook los af te sluiten.

Porsche Approved Garantie
De Porsche Approved Garantie heeft exact dezelfde dekking als de Porsche Fabrieksgarantie. Dit is een volledige dekking met uitzondering van aan ouderdom of slijtage onderhevige onderdelen. Ontzettend fijn voor mogelijke verwachte en onverwachte problemen met uw Porsche.

Porsche Assistance is bij de Porsche Approved Garantie inbegrepen, wat zorgt voor mobiliteit bij reparatie aan uw auto. U maakt gebruik van de hulp die Porsche Assistance te bieden heeft wanneer uw Porsche pech heeft, bij ongevallen en/of diefstal. De dekking geldt over heel Europees gebied. Bij autopech kunt u bijvoorbeeld denken aan assistentie bij het vervangen van lege accu’s, bandenwissel/lekke banden, hulp bij storing systemen, leegzuigen bij verkeerde brandstof etc.

Voorwaarden
Voor het afsluiten van een Porsche Approved Garantie is het een vereiste dat uw Porsche een maximale leeftijd heeft van 14 jaar en een kilometerstand van minder dan 200.000 km. Bij verlenging van garantie moet uw Porsche een 111-puntencheck succesvol doorlopen. Tot slot is de garantie natuurlijk overdraagbaar bij zowel particuliere verkoop als bij verkoop binnen de Porsche dealer.

Ook voor Porsche Occasions
Een Porsche Approved Garantie is onder voorwaarden ook af te sluiten voor Porsche modellen waarop geen Porsche Garantie (meer) van toepassing is en die niet bij de officiële dealer zijn gekocht. In het laatste geval moet de klant naast de 111-puntencheck ook 90 dagen eigenaar zijn en de laatste grote beurt moet zijn uitgevoerd bij de Porsche dealer voor ingang van de garantie. Deze garantie biedt dezelfde uitgebreide dekking

Vervangend vervoer, haal- en brengservice
Kosteloos vervangend vervoer behoort tot één van de voordelen die u krijgt bij het afsluiten van een Porsche Approved Garantie. Wilt u liever dat wij uw Porsche bij u thuis komen ophalen, vervangend vervoer achterlaten is dat ook één van de mooie diensten die onderdeel zijn van de Porsche Approved Garantie. Uw auto wordt tot slot netjes teruggebracht met een verlengde garantie.

Wat zijn de kosten van Porsche Approved Garantie?   

 

1 jaar - Porsche Approved Garantie*

2 jaar - Porsche Approved Garantie*

3 jaar Porsche Approved Garantie*

 

Porsche Boxster

€ 1.360,-

€ 2.075,-

€ 2.866,-

Porsche Cayman

€ 1.360,-

€ 2.075,-

€ 2.866,-

 

Porsche 911

€ 1.805,-

€ 2.875,-

€ 4.066,-

 

 

 

 

Porsche Macan

€ 1.530,-

€ 2.375,-

€ 3.326,-

Porsche Cayenne

€ 1.705,-

€ 2.695,-

€ 3.796,-

Porsche Panamera

€ 1.850,-

€ 2955,-

€ 4.191,-

Porsche Taycan

€ 1.850,-

€ 2.955,-

€ 4.191,-

 

*Bovenstaande bedragen zijn incl. BTW. Het bedrag is opgebouwd uit de kosten voor de verzekeringspremie (BTW vrij), de aanmelding en activatie, de mobiliteitsgarantie..

Porsche Centrum Twente factureert de kosten voor de 111 puntencheck (bij standalone garantie), de activatie, en mobiliteitsgarantiekosten aan de relatie door.

*Bovenstaande bedragen zijn gebaseerd op Porsche Approved Garantie verlengingen. Indien u een standalone Porsche Approved Garantie afsluit wordt er €369,- extra in rekening gebracht.

Dit is inclusief de kosten van de 111-puntencheck á € 269,- Deze is te allen tijde nodig voor het afsluiten een standalone garantie.

Mocht u verdere specifieke vragen hebben omtrent Porsche Approved Garantie, dan kunt u contact opnemen met onze werkplaatsreceptie: werkplaats@porschecentrumtwente.nl of 0547 - 384 911 en vragen naar Jeroen Wigger of Maurice Holsbeek.