Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Twente is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Autoreis - Alpenstrasse 2020 | 10-09-2020 t/m 13-09-2020

10 september 2020 Deze 450 kilometer lange route vol bochten, van Lindau aan de Bodensee naar Schönau aan de Königssee is fasinerend. Het is een aantrekkelijke route vol afwisseling. Je komt door gebieden van groene Alpenweiden, glooiende heuvels, steile bergen, groene bossen, romantische dalen met prachtige meren.

Deze 450 kilometer lange route vol bochten, van Lindau aan de Bodensee naar Schönau aan de Königssee is fasinerend. Het is een aantrekkelijke route vol afwisseling. Je komt door gebieden van groene Alpenweiden, glooiende heuvels, steile bergen, groene bossen, romantische dalen met prachtige meren.

Dit Driving Event start in Lindau in de Bodensee. Dit is een historisch eiland in het zuiden van Duitsland. Met de oude gebouwen, drukke pleinen en pittoreske straatjes heeft Lindau een bijna mediterrane flair. De Duitse Alpenroute loopt door prachtige oude Duitse dorpjes. We passeren de Jochpass waar we 105 bochten en 360 meter hoogteverschil gaan rijden en komen door het hooggelegen Oberjoch en Unterjoch. Daarna rijden we door Allgäu. Hier liggen 13 dorpjes in een breed dal waar de prachtige uitlopers van de Alpen en de bergtoppen van de Allgäu en Tirol samenkomen. Het mooiste dorpje van Europa kunnen we uiteraard niet overslaan; Nußdorf am Inn. De officiële Alpenstrasse route eindigt bij Bad Hindelang. Vanuit hier hebben wij er nog een stuk aangezet richting het Noorden. 

Onze focus ligt echt op uitdagend stuurwerk door mooie landschappen. En gelukkig zijn er nog tal van gebieden waar dit mogelijk is en het nog echt lekker sturen is. Daar waar je je sportauto kunt gebruiken waarvoor hij gemaakt is. Naast de prachtige routes die we gaan rijden telt gezelligheid en lekker eten met een groep mensen ook zwaar mee.

Wil je nog een beetje schaven aan je driving skills? Dat kan want bij onze autoreizen stapt rij-instructeur Dolf Dekking graag bij je in de auto om hier aan te werken. Zo kun je schaven aan je stuurwerk op de mooiste locaties die je je kunt bedenken en leer je de kwaliteiten van je auto écht ervaren.

Aanmelden kan via Porsche24