Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Twente is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Formule 1 Dutch Grand Prix

23, 24 & 25 augustus

Boek nu uw tickets voor het ultieme raceweekend op circuit Zandvoort.

23, 24 & 25 augustus 2024. Formule 1 Heineken Dutch Grand Prix. Een ervaring als nooit tevoren. Als iets de eerste drie edities van de F1 Dutch Grand Prix duidelijk gemaakt heeft is dat Nederland houdt van de Formule 1. 

Onder meer de oranje zee op de tribunes en de prestaties van Max Verstappen in Zandvoort, hebben de ogen van de wereld geopend.

Exclusief voor klanten van Porsche Centrum Twente hebben wij 3-daagse Ben Pon F1 Hospitality arrangementen beschikbaar. 

Gereserveerde plek op de Ben Pon Tribune.
De Ben Pon Tribune staat aan het rechte stuk, net voor start/finish. Elke Ben Pon F1 Hospitality-gast heeft op vrijdag, zaterdag en zondag een gereserveerde plek op deze tribune.

Exclusieve toegang tot de Ben Pon Lounge.
Tijdens de Dutch Grand Prix kunnen Pon-gasten gebruik maken van de Ben Pon Lounge. Hier kunt u de hele dag terecht voor een hapje en een drankje.

Park & Bike: Gazelle fiets na afloop
Op de Park & Bike locatie staat een 'Gazelle Dutch Grand Prix fiets' voor u klaar, waarmee u naar Circuit Zandvoort fietst. Na het raceweekeind mag u deze Limited Edition F1 Gazelle fiets houden en krijgt u deze thuisbezorgd
(1 fiets per arrangement).

Tickets & reserveren
De prijs van een Ben Pon arrangement (vr, za & zo) is €1.640,- ex. btw (€1.840,40 incl. btw) pp en de hoeveelheid beschikbare kaarten is beperkt. Het is mogelijk om iedere dag verschillende bezoekers van uw arrangement(en) gebruik te laten maken. 

 

Boek nu uw tickets voor het ultieme raceweekend op circuit Zandvoort. Laat hier uw gegevens achter voor uw reservering van het Ben Pon F1 Hospitality arrangement: