Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Twente is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Ice Force 2019 (Volgeboekt)

01 september 2020 01 - 05 maart 2019 | Ice Force, Levi, Finland. Ook coureurs met de nodige ervaring op zak willen wel eens uitgedaagd worden. De ideale lijn brengt u bij Ice Force 2019, in het nieuwe Porsche Driving Center Levi.

Wij nemen u mee naar de rand van de poolcirkel. Om daar uw eigen grenzen te ontdekken.

Ook coureurs met de nodige ervaring op zak willen wel eens uitgedaagd worden. De ideale lijn brengt u bij Ice Force 2019, in het nieuwe Porsche Driving Center Levi. 

Leer op sneeuw en ijs nog beter sturen, ervaar ongelofelijke zijwaartse snelheden en leer stabilisatietechnieken door middel van remmen. De ervaren instructeurs brengen het beste in u naar boven. Zodat u daar weer overheen kunt gaan.

Arrangement Ice-Force 2019 | € 7290,-
- Retourticket (Finnair economy class) van Amsterdam naar Kittilä (prijsstijgingen en belastingtoeslagen voorbehouden);
- Rijtraining onder leiding van zeer ervaren instructeurs, in diverse modellen van het Porsche gamma (twee personen per auto);
- Vier overnachtingen in hotel Levi Panorama incl. ontbijt;
- Lunches en diners, inclusief drankjes tijdens het verblijf in Levi;
- Medische hulpdienst;
- Duits- en Engelstalige begeleiding van Porsche Travel Club;
- Nederlandse begeleiding van LB events.

{form_Ice Force 2019}