Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Twente is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

911 Carrera


€ 84.900,- of #.### p/m Bereken financial lease

Type Carrera
Bouwjaar 1995
KM Stand 148.652 km
Transmissie PDK (Automaat)
Vermogen 210 kW/286 PK
Topsnelheid 270 km/u
Exterieur kleur Zwartmetallik
Interieur kleur Zwart
Kenteken 74HKPR
BTW/Marge Marge

Opmerkingen

Nette 993 Carrera waarvan de onderhoudshistorie bekend is. Origineel Duits geleverd bij Porsche Centrum Wuppertal. Vele facturen ter inzage. Laatste onderhoud op 14-03-2024 bij 147.372km.

Deze 993 wordt verkocht op de originele set wielen, voorzien van Xpel folie over de hele auto. Bij ons door collega Alex ingeruild.

De Porsche 993 Carrera Coupe, gelanceerd in het midden van de jaren '90, vertegenwoordigt het zenith van de luchtgekoelde Porsche 911-serie. Als de laatste generatie voor de overstap naar waterkoeling, heeft de 993 een speciale plaats in het hart van Porsche-enthousiasten en wordt vaak gezien als de beste en meest verfijnde uitdrukking van de klassieke 911-formule. De 993 combineert traditionele Porsche-waarden met significante technische en esthetische verbeteringen, waardoor het een zeer gewild model is onder verzamelaars en liefhebbers van sportauto's.

Visueel onderscheidt de 993 zich door zijn zachtere lijnen en meer geïntegreerde bumpers, een vertrek van de meer hoekige contouren van zijn voorgangers. Deze wijzigingen droegen niet alleen bij aan een modernere uitstraling maar verbeterden ook de aerodynamische efficiëntie. De 993 was de eerste 911 die profiteerde van significante windtunneltesten, resulterend in een lagere luchtweerstand en verbeterde stabiliteit op hoge snelheden. Deze verbeteringen, samen met de bredere spoorbreedte en nieuw ontworpen achtervleugel, verhoogden de algehele prestaties en rijdynamiek.

Onder de motorkap van de 993 Carrera Coupe ligt een 3.6-liter luchtgekoelde flat-six motor, bekend om zijn betrouwbaarheid en vermogen om een authentiek geluid te leveren dat synoniem staat voor de Porsche-rijervaring. Deze motor werd verder verfijnd met de introductie van de VarioRam-systeem in 1995, wat de kracht en efficiëntie verbeterde door de lengte van de inlaatkanalen te variëren afhankelijk van het toerental.

De 993 markeerde ook de introductie van een geheel nieuw multilink-achterwielophanging, wat een aanzienlijke verbetering was ten opzichte van de vorige generaties. Deze innovatie bood een betere wielgeleiding en verminderde overhellen in bochten, wat de handling en het rijcomfort aanzienlijk verbeterde. Samen met de krachtigere remmen en het optionele Porsche Stability Management (PSM) systeem, bood de 993 een uitzonderlijk niveau van prestaties en veiligheid.

Binnenin biedt de 993 een evenwichtige mix van sportiviteit en comfort. De cabine is functioneel en goed uitgerust, met een nadruk op ergonomie en kwaliteitsmaterialen. De stoelen bieden uitstekende ondersteuning en comfort, zelfs tijdens langere ritten, terwijl het klassieke 911 dashboard en het instrumentenpaneel de bestuurder voorzien van alle noodzakelijke informatie op een duidelijke en overzichtelijke manier.

De Porsche 993 Carrera Coupe staat bekend om zijn duurzaamheid, rijplezier en de unieke positie als de laatste van de luchtgekoelde 911's. Het combineert het tijdloze design van Porsche met geavanceerde technologie en prestaties, waardoor het een hoogtepunt is in de evolutie van de 911-serie. De waardering voor de 993 is door de jaren heen alleen maar gegroeid, waardoor het een begeerd model is voor verzamelaars en een geliefde keuze voor diegenen die de ultieme luchtgekoelde Porsche-ervaring zoeken. Met zijn perfecte mix van klassieke allure en moderne techniek blijft de 993 Carrera Coupe een blijvend symbool van Porsche's ingenieurskunst en een icoon van de automobielgeschiedenis.

Opties op dit exemplaar:

Verlaagd chassis (voor 10 mm, achter 20 mm)
Motorgeluid pakket
Cassette-radio "Porsche CR-10"
Gegoten lichtmetalen velgen "Cup 93", voor 7 J x 17 met 205/50 ZR 17 banden, achter 9 J x 17 met 255/40 ZR 17 banden
Achterruitenwisser
Donkere baan boven in de voorruit
Automatische airconditioning
Elektrisch schuifdak
Stoelhoezen voor, gegolfd leder
Stoelverwarming links/rechts
Volledig elektrische stoelen links/rechts (8-voudig)
Digital Sound Processing (DSP including Sound Package M490)
Tiptronic S met 4 versnellingen

Toe te voegen accessoires

Toe te voegen accessoires

Totaal prijs

€ 84.900 ,- Incl. BTW
Neem contact op met de verkoopadviseur Online kopen

Bereken Financial Lease

Bij een Porsche financiering bieden wij u standaard een scherpe rente aan van 7,99%. Alle bedragen zijn indicatief en onder voorbehoud van financiële acceptatie door Porsche Financial Services.

Kredietsom
Aanbetaling/inruil
Totaal kredietbedrag
Slottermijn
Termijnbedrag
Totaal te betalen bedrag
Debetrentevoet (jaarlijks kostenpercentage)
Looptijd

Financiering wordt verstrekt door Volkswagen Bank te Amersfoort. Ingeschreven bij de KvK onder de statutaire naam Volkswagen Bank GmbH filiaal Nederland. Ingeschreven in het register van de AFM onder nummer 12000996). Financieringsaanbieding op basis van een niet-doorlopend krediet. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Dienstenwijzer op aanvraag verkrijgbaar of te downloaden via www.volkswagenbank.nl. Rente wijzigingen en drukfouten voorbehouden.

Geld lenen kost geld

Geld lenen kost geld

Deze berekening mailen naar:
911 Carrera 911 Carrera 911 Carrera 911 Carrera

Vertel mij meer over deze Porsche

    * Ons privacy reglement kunt u hier nazien.