Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Twente is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

911 Carrera GTS Coupe PDK

Porsche Approved

€ 129.900,- of #.### p/m Bereken financial lease

Type Carrera GTS Coupe PDK
Bouwjaar 2011
KM Stand 23.997 km
Transmissie PDK (Automaat)
Vermogen 300 kW/408 PK
Exterieur kleur PTS- Amethist metallic
Interieur kleur Leder interieur zwart
Kenteken LA271H
BTW/Marge Marge

Opmerkingen

Op 05-10-2023 bij 22649km verkoop klaar gemaakt, waarbij de 997 GTS een kleine onderhoudsbeurt heeft gekregen. De 997 heeft een lopende Approved garantie tot 01-11-2025. Onderhoudsboekjes zijn aanwezig.

De Porsche 997 GTS Coupé vertegenwoordigt een belangrijk moment in de evolutie van de iconische 911-serie. Dit model werd gelanceerd als een van de laatste iteraties van de 997-generatie, voorafgaand aan de overstap naar de 991. De 997 GTS Coupé is een samensmelting van sportiviteit, exclusiviteit en praktisch gebruik, ontworpen om zowel de fervente autoliefhebber als de dagelijkse bestuurder aan te spreken.

Aangedreven door een 3.8-liter flat-six motor, produceert de 997 GTS 408 pk, een opmerkelijke toename ten opzichte van de standaard Carrera S-modellen. Deze krachtbron, gecombineerd met een handgeschakelde zesversnellingsbak of de optionele PDK (Porsche Doppelkupplung) transmissie, biedt een rauwe en directe rijervaring die kenmerkend is voor Porsche's sportieve erfgoed. De GTS accelereert van 0 tot 100 km/u in slechts 4,2 seconden, met een topsnelheid die de 306 km/u nadert.

Esthetisch gezien onderscheidt de 997 GTS Coupé zich met een aantal unieke kenmerken. De wagen is breder dan de standaard Carrera-modellen, overnemend de carrosserie van de 911 Turbo, waardoor het een assertievere houding en verbeterde wegligging krijgt. Exclusieve accenten zoals de zwarte 19-inch RS Spyder wielen met centrale wielmoer, speciale GTS striping langs de zijkanten, en een sportiever uitlaatsysteem benadrukken zijn sportieve karakter.

De GTS is niet alleen gefocust op prestaties; het interieur biedt een hoge mate van comfort en luxe. Standaard zijn onder meer sportstoelen bekleed met een combinatie van leder en Alcantara, een materialenkeuze die zich ook uitstrekt tot het stuurwiel, wat bijdraagt aan een meer tactiel en boeiend rijgevoel. Verder is de wagen uitgerust met Porsche's gebruikelijke reeks technologische en comfortfuncties, waaronder het PCM (Porsche Communication Management) systeem, biedend navigatie, audio, en communicatiemogelijkheden.

Wat misschien wel het meest opvalt aan de 997 GTS is zijn veelzijdigheid. Het slaagt erin de balans te vinden tussen dagelijkse bruikbaarheid en de opwindende prestaties die men verwacht van een auto met het Porsche embleem. Het is deze combinatie van eigenschappen die de 997 GTS een bijzonder aantrekkelijke optie maakt voor diegenen die op zoek zijn naar een auto die zowel het hart als het hoofd aanspreekt.

Als afsluiter van de 997-generatie, dient de Porsche 997 GTS Coupé als een passend eerbetoon aan wat velen beschouwen als een van de beste perioden in de lange en illustere geschiedenis van de 911. Het biedt een blend van prestaties, stijl, en erfgoed dat moeilijk te overtreffen is, zelfs in de hoogontwikkelde wereld van hedendaagse sportwagens.

Opties op dit exemplaar:

Dynamische bochtenverlichting
ParkAssistent
Getinte baan op voorruit
Elektrisch hef- en schuifdak
Luchtlamellen voorkant, in Alu-optiek
Spiegeldriehoek, gespoten in exterieurkleur
Modelaanduiding gespoten
Heldere achterlichten

Tankinhoud: 90 Liter

Sportonderstel (-20 mm) incl. mechanische achteras sper
Sport Chrono Pakket Plus

Bandenspanningscontrolesysteem (RDK)
Wielnaafdoppen, gespoten in exterieurkleur

Cruisecontrole
Voorbereiding voor Porsche Vehicle Tracking System (PVTS)
Sport kuipstoelen
Vloermatten
Strip dashboard in Alcantara
PDK keuzehendel alcantara
Deksel van opbergvak in Alcantara met Porsche logo
Zonnekleppen in Alcantara

Uitgebreide navigatie module
Mobiele-telefoonvoorbereiding
BOSE Surround sound systeem
CD-/DVD-wisselaar, voor 6 CD's
Universele audio-ingang (AUX)

Toe te voegen accessoires

Toe te voegen accessoires

Totaal prijs

€ 129.900 ,- Incl. BTW
Neem contact op met de verkoopadviseur Online kopen

Bereken Financial Lease

Bij een Porsche financiering bieden wij u standaard een scherpe rente aan van 7,99%. Alle bedragen zijn indicatief en onder voorbehoud van financiële acceptatie door Porsche Financial Services.

Kredietsom
Aanbetaling/inruil
Totaal kredietbedrag
Slottermijn
Termijnbedrag
Totaal te betalen bedrag
Debetrentevoet (jaarlijks kostenpercentage)
Looptijd

Financiering wordt verstrekt door Volkswagen Bank te Amersfoort. Ingeschreven bij de KvK onder de statutaire naam Volkswagen Bank GmbH filiaal Nederland. Ingeschreven in het register van de AFM onder nummer 12000996). Financieringsaanbieding op basis van een niet-doorlopend krediet. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Dienstenwijzer op aanvraag verkrijgbaar of te downloaden via www.volkswagenbank.nl. Rente wijzigingen en drukfouten voorbehouden.

Geld lenen kost geld

Geld lenen kost geld

Deze berekening mailen naar:
911 Carrera GTS Coupe PDK 911 Carrera GTS Coupe PDK 911 Carrera GTS Coupe PDK 911 Carrera GTS Coupe PDK

Vertel mij meer over deze Porsche

    * Ons privacy reglement kunt u hier nazien.

    Porsche Approved occasion

    Porsche Approved occasion

    Let bij het kopen van een Porsche occasion op het Porsche Approved label. Porsche modellen met het Porsche Approved label zijn geïnspecteerd op basis van de 111- punten checklist en er is uitsluitend gebruik gemaakt van originele Porsche onderdelen. Als bewijs van het vertrouwen dat we hebben in de kwaliteit van onze voertuigen, wordt elke gecertificeerde gebruikte auto geleverd met minimaal 12 maanden Porsche Approved garantie en Porsche Assistance. De door Porsche goedgekeurde garantie dekt alle componenten van uw Porsche en biedt hetzelfde dekkingsniveau als onze nieuwe autogarantie.

    Wij garanderen:
    • Minimaal 12 maanden Porsche Approved garantie en Porsche Assistance
    • Het voertuig is geïnspecteerd in overeenstemming met de 111-puntenchecklist
    • Het voertuig voldoet aan de Porsche kwaliteitsstandaard
    • Uitsluitend gebruik van originele Porsche onderdelen
    • Alle werkzaamheden zijn uitgevoerd door Porsche opgeleide technici