Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Twente is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Boxster Spyder 987

Porsche Approved

€ 89.900,- of #.### p/m Bereken financial lease

Type Spyder 987
Bouwjaar 2011
KM Stand 40.750 km
Transmissie PDK (Automaat)
Vermogen 235 kW/320 PK
Topsnelheid 265 km/u
Exterieur kleur Indisch rood
Interieur kleur Zwart met alcantara
Kenteken Z201FR
BTW/Marge Marge

Opmerkingen

Deze Boxster Spyder heeft een lopende Approved garantie t/m 21-11-2025 en is voorzien van een Xpel folie op de neus.

De Porsche 987 Boxster Spyder is een opmerkelijke sportwagen. Deze versie van de Boxster, die tot 2011 werd geproduceerd, staat bekend om zijn lichtgewicht constructie, verbeterde prestaties en puristische rijervaring. Het model is een eerbetoon aan de oorspronkelijke Spyder filosofie, die draait om rijplezier, wendbaarheid en een nauwkeurige besturing.

De 987 Boxster Spyder onderscheidt zich van de standaard Boxster modellen door zijn minimalistische ontwerp en gewichtsbesparende maatregelen. Porsche heeft ongeveer 80 kilogram aan gewicht weten te besparen in vergelijking met de standaard Boxster S. Dit is bereikt door het verwijderen van overbodige luxe, zoals de airconditioning (optioneel leverbaar), het audiosysteem (optioneel leverbaar), en de conventionele deurgrepen, die zijn vervangen door lichte stoffen trekbanden.

Een van de meest opvallende kenmerken van de Boxster Spyder is de unieke, handmatige soft-top. Deze dakconstructie is ontworpen om het gewicht laag te houden en biedt een meer klassieke cabriolet ervaring, hoewel het opzetten ervan wat meer inspanning vereist dan een conventioneel elektrisch bediend dak. Daarnaast beschikt de auto over een lage voorruit en de mooie kofferklep achter, die samen bijdragen aan een gestroomlijnde en sportieve uitstraling.

Onder de motorkap van de 987 Boxster Spyder ligt een 3.4-liter zescilinder boxermotor, die 320 pk levert. Dit is een lichte stijging ten opzichte van de 310 pk van de Boxster S. Dankzij het lagere gewicht en de krachtige motor kan de Spyder van 0 naar 100 km/u accelereren in slechts 4,8 seconden, wat een indrukwekkende prestatie is voor een auto in deze klasse.

De rijervaring in de Boxster Spyder wordt verder verbeterd door het sportonderstel, dat is verlaagd met 20 mm ten opzichte van de standaard Boxster. Dit zorgt voor een lager zwaartepunt en een scherpere handling.

Wat de Porsche 987 Boxster Spyder echt onderscheidt, is de pure en ongefilterde rijervaring die hij biedt. Zonder de afleidingen van moderne luxe en met een focus op de essentie van autorijden, voelt elke rit in de Spyder als een evenement. Het directe stuurgevoel, de responsieve motor en het communicatieve onderstel zorgen voor een intens rijplezier, zowel op bochtige bergwegen als op het circuit.

De Spyder is ontworpen voor de purist, iemand die geniet van de eenvoud en het directe contact met de weg. De lichtgewicht constructie draagt bij aan een gevoel van wendbaarheid en precisie dat moeilijk te evenaren is door zwaardere, luxueuzere sportwagens.

Opties op dit exemplaar:

Bi-xenonkoplampen met dynamische bochtverlichting
ParkAssistent

Sport Chrono Pakket Plus
Sportuitlaat

Wielen, gespoten in zwart

Automatische airconditioning
Vloermatten
2 uitklapbare bekerhouders boven dashboardkastje
SportDesign stuurwiel

Sound Package Plus, incl. CD-opbergvakken
Universele audio-ingang (AUX)
Mobiele-telefoonvoorbereiding
Porsche Communication Management (PCM) inclusief navigatiemodule

Kleurkeuze voor leder en decoratieve stiksels
Stitching of door handles and extension deviating thread
Stiksels van stoelen in afwijkende kleur

Toe te voegen accessoires

Toe te voegen accessoires

Totaal prijs

€ 89.900 ,- Incl. BTW
Neem contact op met de verkoopadviseur Online kopen

Bereken Financial Lease

Bij een Porsche financiering bieden wij u standaard een scherpe rente aan van 7,99%. Alle bedragen zijn indicatief en onder voorbehoud van financiële acceptatie door Porsche Financial Services.

Kredietsom
Aanbetaling/inruil
Totaal kredietbedrag
Slottermijn
Termijnbedrag
Totaal te betalen bedrag
Debetrentevoet (jaarlijks kostenpercentage)
Looptijd

Financiering wordt verstrekt door Volkswagen Bank te Amersfoort. Ingeschreven bij de KvK onder de statutaire naam Volkswagen Bank GmbH filiaal Nederland. Ingeschreven in het register van de AFM onder nummer 12000996). Financieringsaanbieding op basis van een niet-doorlopend krediet. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Dienstenwijzer op aanvraag verkrijgbaar of te downloaden via www.volkswagenbank.nl. Rente wijzigingen en drukfouten voorbehouden.

Geld lenen kost geld

Geld lenen kost geld

Deze berekening mailen naar:
Boxster Spyder 987 Boxster Spyder 987 Boxster Spyder 987 Boxster Spyder 987

Porsche Centrum Twente

Birnieweg 9-11

7418 HH Deventer

Vertel mij meer over deze Porsche

    * Ons privacy reglement kunt u hier nazien.

    Porsche Approved occasion

    Porsche Approved occasion

    Let bij het kopen van een Porsche occasion op het Porsche Approved label. Porsche modellen met het Porsche Approved label zijn geïnspecteerd op basis van de 111- punten checklist en er is uitsluitend gebruik gemaakt van originele Porsche onderdelen. Als bewijs van het vertrouwen dat we hebben in de kwaliteit van onze voertuigen, wordt elke gecertificeerde gebruikte auto geleverd met minimaal 12 maanden Porsche Approved garantie en Porsche Assistance. De door Porsche goedgekeurde garantie dekt alle componenten van uw Porsche en biedt hetzelfde dekkingsniveau als onze nieuwe autogarantie.

    Wij garanderen:
    • Minimaal 12 maanden Porsche Approved garantie en Porsche Assistance
    • Het voertuig is geïnspecteerd in overeenstemming met de 111-puntenchecklist
    • Het voertuig voldoet aan de Porsche kwaliteitsstandaard
    • Uitsluitend gebruik van originele Porsche onderdelen
    • Alle werkzaamheden zijn uitgevoerd door Porsche opgeleide technici