Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Twente is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

911 964 Carrera 2 Cabriolet


€ 89.900,- of #.### p/m Bereken financial lease

Type 964 Carrera 2 Cabriolet
Bouwjaar 1991
KM Stand 154.527 km
Transmissie Handmatig
Vermogen 184 kW/250 PK
Topsnelheid 260 km/u
Exterieur kleur Indischrood
Interieur kleur Zwart
Kenteken ZGPL54
BTW/Marge Marge

Opmerkingen

De 964 Carrera 2 Cabrio

De Porsche 964 Carrera 2 Cabriolet uit 1991 vertegenwoordigt een belangrijk hoofdstuk in de rijke geschiedenis van Porsche. Als lid van de 964-serie, die werd geproduceerd tussen 1989 en 1994, markeert de Carrera 2 Cabriolet een significante evolutie in de ontwikkeling van de iconische 911-serie.

Design en Innovatie

Visueel gezien, behield de 964 Carrera 2 Cabriolet veel van het klassieke 911-silhouet, maar introduceerde toch enkele belangrijke veranderingen. De auto had een meer gestroomlijnd lichaam, met geïntegreerde bumpers die een meer moderne uitstraling gaven in vergelijking met de voorgaande 911-modellen. De cabrioletversie, met zijn elegante soft-top, bood een ongeëvenaarde openluchtervaring, perfect voor liefhebbers die zowel de esthetiek als de sensatie van open rijden waardeerden.

Technische Specificaties

De 964 Carrera 2 werd aangedreven door een 3.6-liter luchtgekoelde flat-six motor, die een vermogen van 250 pk leverde. Dit was een aanzienlijke stap vooruit ten opzichte van de vorige generaties. Bovendien was de Carrera 2 uitgerust met een verbeterde versie van Porsche's beroemde achterwielaandrijving. Dit zorgde voor een dynamische en responsieve rijervaring, die zowel op de weg als op het circuit indruk maakte.

Technologische Ontwikkelingen

Een van de meest opmerkelijke innovaties van de 964-serie was de introductie van Porsche's Tiptronic transmissie, een systeem dat automatisch schakelen combineerde met optionele handmatige bediening. Hoewel deze functie niet iedereen aansprak, bood het een nieuwe manier van interactie met de auto, waardoor bestuurders meer flexibiliteit in hun rijstijl kregen. Dit exemplaar is handgeschakeld.

Invloed op de Automarkt

De lancering van de Porsche 964 Carrera 2 Cabriolet in 1991 was niet alleen een commercieel succes, maar het beïnvloedde ook de richting van toekomstige sportauto's. Het model demonstreerde dat luxe en prestaties naadloos konden worden gecombineerd in een cabriolet-configuratie. De 964 serie als geheel wordt vaak gezien als de brug tussen de klassieke en moderne 911 modellen, waardoor deze generatie een speciale plaats in de harten van vele autoliefhebbers inneemt.

Opties op dit exemplaar:

Regelbare elektrisch verwarmde voorstoel links
Regelbare elektrisch verwarmde voorstoel rechts
Donkere baan boven in de voorruit
Boordcomputer
16" alloy wheels, front 7" and rear 9"

Toe te voegen accessoires

Toe te voegen accessoires

Totaal prijs

€ 89.900 ,- Incl. BTW
Neem contact op met de verkoopadviseur Online kopen

Bereken Financial Lease

Bij een Porsche financiering bieden wij u standaard een scherpe rente aan van 7,99%. Alle bedragen zijn indicatief en onder voorbehoud van financiële acceptatie door Porsche Financial Services.

Kredietsom
Aanbetaling/inruil
Totaal kredietbedrag
Slottermijn
Termijnbedrag
Totaal te betalen bedrag
Debetrentevoet (jaarlijks kostenpercentage)
Looptijd

Financiering wordt verstrekt door Volkswagen Bank te Amersfoort. Ingeschreven bij de KvK onder de statutaire naam Volkswagen Bank GmbH filiaal Nederland. Ingeschreven in het register van de AFM onder nummer 12000996). Financieringsaanbieding op basis van een niet-doorlopend krediet. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Dienstenwijzer op aanvraag verkrijgbaar of te downloaden via www.volkswagenbank.nl. Rente wijzigingen en drukfouten voorbehouden.

Geld lenen kost geld

Geld lenen kost geld

Deze berekening mailen naar:
911 964 Carrera 2 Cabriolet 911 964 Carrera 2 Cabriolet 911 964 Carrera 2 Cabriolet 911 964 Carrera 2 Cabriolet

Porsche Centrum Twente

Birnieweg 9-11

7418 HH Deventer

Vertel mij meer over deze Porsche

    * Ons privacy reglement kunt u hier nazien.